Palma Futsal-Barça: Retorn de Sergio Lozano vuit mesos després (1-0)

El capità blaugrana ha tornat a disputar un partit 247 dies després en un nou amistós dels de Velasco

Retorn de Sergio Lozano vuit mesos després de trencar-se el lligament encreuat del genoll dret en el partit de setzens de Champions contra el Pristina. Aquesta és la gran nota positiva del partit amistós dels de Velasco contra Palma Futsal, el primer dels dos que es disputaran en una setmana. El Barça ha acabat caient per la mínima en un duel en què els dos equips han topat amb els porters i el pal fins al darrer minut, en què els locals han situat el definitiu 1-0.

Sergio Lozano reapareix com a titular

El capità Sergio Lozano ha començat en el cinc inicial el matx contra Palma Futsal. Actiu, generós i amb moltes ganes de tornar a viure el futbol sala. Així s'ha mostrat el capità culer en els primers compassos del partit. Els de Velasco han tingut una ocasió clara de Daniel en els primers 10 minuts de joc i per part local un xut al pal de Tomaz. Lozano s'ha mostrat molt atent i ha salvat un gol sota pals en una doble ocasió de Palma Futsal.

Ocasions sense premi

El Barça ha seguit buscant el gol, però sense fortuna al llarg de la segona meitat. Una gran ocasió d'Esquerdinha ha sortit fregant el pal, mentre que Palma Futsal ha continuat topant amb el pal. En aquesta ocasió Tomaz. Els de Velasco han firmat molt bons minuts en aquesta segona meitat.

Lozano, a punt de marcar

El capità ha estat a punt de veure porteria en el seu retorn a les pistes. El xut de Sergio Lozano ha anat a l'escaire i el porter Barrón ha evitat la diana del blaugrana. Matheus ha tingut una clara ocasió però ha topat amb una gran aturada de Barrón. Sergio Lozano ha tornat a evitar la diana local evitant la diana de Tomaz amb la porteria buida. A falta de 42 segons pel final Tomaz ha aconseguit el gol local (1-0, min 40). El dimecres 29 de setembre el Palma Futsal visitarà el Palau Blaugrana en un nou amistós dels de Velasco (17.00 hores).

Sergio Lozano: "Estic molt feliç per tornar a jugar"

El capità s'ha mostrat molt content del seu retorn: "Estic molt feliç de tornar a jugar, ni el millor dels somnis m'hagués imaginat ser aquí avui", ha reconegut. "Ara el més important és anar sumant entrenaments i partits per seguir creixent i polint el que calgui", ha afegit Lozano. Pel que fa al partit, Sergio Lozano ha fet un balanç positiu del matx en què els culers han jugat amb set jugadors del filial: "Hem vingut aquí jugant de tu a tu en una pista que sempre ens costa molt i contra un rival que està molt bé. L'equip segueix creixent i els nois han demostrat que hi seran sempre que se'ls demani".