Dos amistosos contra Palma per tancar la pretemporada

Dos amistosos contra Palma per tancar la pretemporada

El Barça visita primer Son Moix (dc 22/9, 17h, BarçaTV/IB3), i després rep la visita de Palma Futsal (dc 29/9, 17h, BarçaTV/Esport3) en els dos últims compromisos de preparació abans de començar la lliga

És una pretemporada atípica. És any de Mundial i els set blaugranes que participen en la competició s’han classificat per als vuitens de final. Són Ferrao, Pito i Dyego amb el Brasil; Ortiz, Adolfo i Dídac amb Espanya; i André Coelho amb Portugal. Mentrestant, el primer equip segueix reforçant-se amb el filial per competir en els dos amistosos de pretemporada pendents, amb un doble compromís exigent contra Palma Futsal.

Lozano, compte enrere 

De moment, doncs, Velasco encara no podrà comptar amb cap d’ells per a l’amistós d’aquest dimecres a Son Moix contra Palma Futsal (dc 22/9, 17h, BarçaTV/IB3) en el IX Trofeu Ciutat de Palma. En canvi, Esquerdinha ja està plenament recuperat i Lozano té opcions de tornar vuit mesos després, tot i que caldrà esperar a veure com respon en els dos entrenaments de dilluns i dimarts al Palau. Per tant, és probable Velasco tingui a la seva disposició per primera vegada en tota la pretemporada els sis jugadors del primer equip disponibles, mundialistes a part.

El Palma Futsal serà una bona pedra de toc per comprovar el nivell d’un Barça que competeix amb mig equip del filial. Els balears s’han imposat a ElPozo (4-1) i Levante (5-0) en el I Memorial Miquel Jaume. La setmana següent el partit es repetirà al Palau (dc 29/9, 17h, BarçaTV/Esport3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut