Esquerdinha debutarà en l’amistós a Tudela

Esquerdinha debutarà en l’amistós a Tudela

Velasco ja podrà comptar amb el pivot brasiler en el tercer partit de preparació dels blaugrana Ribera Navarra-Barça (dimecres, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3)

Després de perdre’s els dos primers partits de la pretemporada per molèsties musculars, Esquerdinha viatjarà a Tudela aquest dimecres i debutarà en el tercer amistós de preparació que enfrontarà Ribera Navarra-Barça (dimecres, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3). En canvi, Sergio Lozano encara haurà d’esperar uns dies tot i que ja s’entrena amb normalitat amb el grup i les sensacions són molt bones.

Convocatòria amb cinc del primer equip

Velasco viatjarà a Tudela amb els jugadors del primer equip Feixas (26), Povill (2), Matheus (3), Esquerdinha (10) i Marcenio (18). Completaran la convocatòria els jugadors del filial Dirul (1), Mario (5), Rubén (6), Nicolás Marrón (8), Daniel (9), Víctor Pérez (14) i Marc Campàs (17).

Esquerdinha, amb ganes

“Em trobo físicament molt bé, ja conec a Velasco de fa anys i m’ha donat confiança, ara estem en fase d’adaptació però afrontem la pretemporada amb moltes ganes i molta il·lusió tot i que encara falten molts jugadors”, explica Esquerdinha. “Els amistosos ens serveixen per anar assimilant conceptes i comptem amb un equip molt competitiu perquè els jugadors del filial tenen un nivell molt alt i junts ens exigim mútuament el màxim”, diu el pivot brasiler.

Sobre Lozano, que ja s’entrena amb l’equip, Esquerdinha explica que el veu molt bé. “És un jugador diferencial i les sensacions que transmet als entrenaments són molt bones, una vegada més ens ha donat un exemple de superació a tots i estic convençut que tornarà a oferir la seva millor versió i ens ajudarà a assolir els objectius”, explica Esquerdinha sobre el capità.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut