Lozano, el 'fitxatge' de la temporada

Lozano, el 'fitxatge' de la temporada

El capità ja s’entrena amb la resta de l’equip des de dijous passat amb bones sensacions a l’espera de l’alta definitiva per competir

Després de vuit mesos -es va lesionar el 15 de gener en el partit de Champions contra Pristina-, Sergio Lozano ja veu molt a prop el final del túnel. El capità ja s’entrena amb l’equip des de dijous passat i les sensacions són bones. Es troba en la darrera fase d’una recuperació llarga, de moltes hores de treball en solitari, i ara ja treballa amb la resta de companys i està a l’espera de la llum verda definitiva per tornar a competir. Una fita que semblava molt llunyana el passat 22 de gener quan va ser intervingut d’una ruptura del lligament encreuat del genoll dret, el mateix que es va lesionar al Mundial de Colòmbia el 2016.

Onzena temporada al Club

Sergio Lozano comença la seva onzena temporada al Club. Va arribar al Barça procedent del Caja Segòvia de Velasco la temporada 2011/12. Des d’aleshores ha fet història al Club, convertint-se en el jugador amb més títols de blaugrana per davant de Paco Sedano. En total 25 trofeus -incloses 4 lligues, 3 Champions 4 Copes d’Espanya i 6 Copes del Rei-, pels 22 de Sedano. A més, també va ser escollit Millor Jugador del Món el 2013.

Jesús Velasco ja el coneix

Van coincidir a Caja Segòvia la temporada 2010/11 i el tècnic el coneix bé. Per aquest motiu, no vol córrer riscos en la tornada a les pistes del Búfal. "De cap està tan bé que fins i tot és perillós. Es troba amb ganes i fort. Ja treballa amb el grup i com que és molt impetuós voldrà més i segurament caldrà frenar-lo. Per a nosaltres és un tresor, si juga al seu nivell marcarà diferències amb nosaltres i amb la selecció. Volem que torni a gaudir", argumenta Jesús Velasco.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut