Velasco debuta amb bones sensacions davant el FS Ripollet (0-7)

Els jugadors del primer equip Feixas, Marcenio, Matheus i Povill han disputat els primers minuts de la pretemporada

Jesús Velasco ha debutat a la banqueta del Barça aquesta tarda en un amistós al torneig de Ripollet contra el conjunt amfitrió. Els blaugranes han fet valer la seva superioritat i han golejat per 0-7. Al marge del debut de Velasco, també han disputat els seus primers minuts en aquesta pretemporada els jugadors del primer equip Feixas, Marcenio, Matheus i Povill. No ha pogut participar Esquerdinha, que arrossega petites molèsties musculars, i tampoc Lozano, que encara no té l’alta.

De menys a més

El Barça ha sortit amb un cinc titular amb els quatre jugadors del primer equip –Feixas, Marcenio, Matheus i Povill- i el jugador del filial Rubén. Després de dues bones intervencions de Feixas, l’equip ha obert la llauna al minut 4 amb un gran gol de Matheus amb definició picadeta després d'assistència de Marcenio. El Barça ha dominat la possessió, però el 0-2 no ha arribat fins al minut 18, amb una rematada de Povill al segon pal que ha desviat a porteria un gol de Mario. Amb el 0-2 s’ha arribat al descans.

A la segona part, el Barça ha imposat la seva qualitat i superioritat física. En vuit minuts, tres gols més dels jugadors del filial Àlex Garcia (min 24) i Mario (min 26), i Povill ha marcat el segon gol del seu compte particular. I en l’últim minut del partit, dos gols més de Rubén i Valderrama.

El proper partit del Barça de Velasco serà el proper dimecres a la pista del Futsal Mataró a partir de les 20h, en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3.

Gols: 0-1 Matheus (min 4); 0-2 Povill (min 18); 0-3 A.Garcia (min 24); 0-4 Mario (min 26); 0-5 Povill (min 28); 0-6 Rubén (min 40); 0-7 Valderrama (min 40)