“Primer objectiu, complert. Ara, a per la lliga!”

“Primer objectiu, complert. Ara, a per la lliga!”

Andreu Plaza, Miguel Andrés, Ferrao i Daniel destaquen la classificació per a la Champions 2021/22 i ja tenen ganes de final

Sancionat Andreu Plaza, Miguel Andrés va ocupar la banqueta blaugrana en el triomf d’ahir contra Palma (6-4). “La reacció de l’equip a la segona part i l’entrega d’aquests jugadors té molt mèrit. Jugar la Champions i competir contra el millors d’Europa sempre és el gran objectiu d’aquest Club i estem contents d’haver-ho aconseguit”, va destacar el tècnic.

En el mateix sentit es va expressar Andreu Plaza. “No ha sigut una temporada fàcil per a nosaltres i s’ha de posar en valor la professionalitat dels jugadors i l’staff per haver assolit el primer objectiu, i més després del revés de les derrotes en les finals i de ser coneixedors que molts no seguirem la temporada que ve”, va dir Plaza.

Daniel va destacar el paper del Palau. “Ha sigut un ambient increïble. Ens han donat forces quan ens fallaven les cames i és l’afició, més que ningú, qui mereix que l’equip s’hagi classificat per a la final i per jugar la Champions”. I Ferrao ja té la final entre cella i cella. “Molt content d’haver-me retrobat amb el gol, però ara només importa centrar-nos en el primer partit de la final. 

Data confirmada

Encara no se sap el rival. Serà Levante o Valdepeñas, que jugaran el tercer partit de la seva semifinal el proper diumenge a les 21h a València.

El que ja és segur és la data del primer partit de la final. Apunteu. Dijous 24 de juny a les 20:30h al Palau Blaugrana. Pròximament sortiran les entrades a la venda però ja podeu deixar les vostres dades al formulari de l’apartat de venda d’entrades del lloc web oficial del Club perquè us avisin els primers i no us quedeu sense final!  Som-hi!

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut