Barça-Palma Futsal: Molt més que una victòria! (6-4)

Els blaugrana s’imposen en un partit intens i amb alternatives i es classifiquen per la final del play-off de lliga i obtenen el bitllet per la Champions

Molt més que un triomf. I és que el Barça de futbol sala s’ha classificat per la final del play-off després d’imposar-se 6-4 al Palma Futsal en un duel vibrant i en el qual els culers han començant perdent 0-2. Amb aquesta victòria el Barça també es classifica per la Champions.

S’avança en dues ocasions Palma Futsal

El duel ha començat amb una ocasió pels dos equips. Adolfo i Marlon han protagonitzat les primeres dues arribades de perill, però Dídac ha respòs bé al perill visitant. Poc després, però, Marlon ha avançat a Palma Futsal amb una volea després d’un córner  (0-1, min 4).

El Barça ha sabut reaccionar en una contra perillosa de Ximbinha que no ha pogut acabar amb gol. El matx ha entrat en un ritme elèctric, amb intercanvi d’ocasions entre els dos conjunts. Adolfo ho ha intentat en una rematada de cap aprofitant una pilota llarga de Dídac. Coelho s’ha tapat poc després amb el pal quan el Barça tenia el domini i les ocasions del matx. Però ha estat Palma Futsal qui ha tornat a veure porteria als 18 minuts de joc a través de Campos (0-2).

Reacció blaugrana

La segona meitat ha començat amb els blaugrana molt concentrats, amb superioritat que s’ha traduït en el primer gol del Barça, obra de Dyego. Amb el partit obert i el domini culer ha estat Ferrao l’encarregat de situar l’empat en una rematada de cap (2-2, min 30).

El Barça no s’ha rendit i els bons minuts han servit per acabar de capgirar el marcador. En aquesta ocasió Adolfo ha situat el 2-3 (min 32). Una diana que feia justícia a la bona segona meitat dels culers. I dos minuts després Ferrao ampliava diferències amb el 4-2 (min 34).

Palma força la pròrroga

Els visitants no s’han rendit i ho han demostrant marcant dues dianes més en tan sols 2 minuts. Primer Higor ha situat el 4-3 i a 1:20 pel final Raúl Campos ha situat el 4-4 que acabaria suposant la pròrroga.

Un triomf que val un bitllet per a la final i la Champions

La primera meitat de la pròrroga ha acabat sense gols, però el Barça ha aconseguit situar-se novament per davant, en el minut 45. Daniel, de falta, ha situat el 5-4. I ha aparegut novament Dídac per sentenciar la classificació per a la final del play-off. I a més, la classificació per a la Champions. El Barça espera rival a la final, ja que Valdepeñas s'ha imposat al Llevant i la sèrie es troba empatada i aquest diumenge a València es decidirà el segon finalista.

Barça, 6
Palma Futsal, 4

Barça: Dídac, Marcenio, Adolfo, Aicardo i Ferrao –cinc inicial-, Coelho, Daniel, Ximbinha, Esquerdinha, Matheus, Joselito, Povill i Miquel Feixas.

Palma Futsal: Barrón, Lolo, Raúl Campos, Marlon i Vilela –cinc inicial-, Rafa López, Hamza, Fabio, Higor, D Nunes, Cléber i A. Claudino.

Gols: 0-1, Marlon (min 4); 0-2, Campos (min 18); 1-2, Dyego (min 22); 2-2, Ferrao (min 30); 2-3, Adolfo (min 32); 2-4, Ferrao (min 34); 3-4, min Higor (min 37); 4-4, Raúl Campos (min 39); 5-4, Daniel (min 45); 6-4, Dídac (min 46).

Àrbitres: Carrillo Arroyo i Cordero Gallardo. Han amonestat amb targeta groga els blaugranes Coelho i Povill i els visitants Claudino, Lolo i Rafa López.