Miguel Andrés:  “M'ha agradat l'esforç i la implicació dels jugadors”

Miguel Andrés: “M'ha agradat l'esforç i la implicació dels jugadors”

El segon tècnic barcelonista i Dídac Plana han valorat el transcendental triomf, replet d'esforç, a la pista del Palma

Triomf ple d'esforç a Palma (2-3). El Barça es va emportar el primer punt de l'eliminatòria de semifinals del play-off de lliga en un partit trepidant fins al final. Dídac, va aprofitar, un cop més, la seva projecció en atac, Marcenio i Aicardo, amb un obús a la pròrroga, van ser els autors dels gols de la victòria culer.

Ara, el Barça compta amb el factor pista a favor. El Palau Balugrana espera acollir el segon partit de la sèrie. El dimecres 16 de juny a les 20 hores la segona cita davant el Palma. Repassem, abans, les declaracions del segon entrenador blaugrana i de Dídac Plana després del vital triomf a Mallorca. 

Miguel Andrés

"La victòria té un mèrit brutal. El Palma, aparentment, estava en millors condicions físiques i de quantitat de jugadors. Però l'equip ha sabut patir amb l'empenta del rival i mostrar-se intel·ligent en tot moment"

"Aquests partits són molt durs. Dimecres també haurem de jugar concentrats i intensos cada segon"

"Dídac ha trobat una molt bona coordinació amb l'equip. Estem trobant moltes solucions amb un porter que juga molt bé amb els peus. Als rivals els costa molt defensar aquesta situació"

"M'ha agradat l'esforç i la implicació total dels jugadors, haver sabut patir, fins i tot amb l'empat. Remuntar un resultat advers en pista contrària no és fàcil. Hem sabut defensar i trobar l'espai en l'atac amb la figura del porter-jugador"

"Necessitem el públic de Palau Blaugrana perquè ens doni força"

Dídac Plana 

"És un triomf importantíssim que ens dóna la possibilitat de guanyar a casa i aconseguir el primer objectiu: arribar a la final i assolir el bitllet per Europa. Però sabem que el dimecres viurem un partit molt complicat; toca descansar per assolir el segon punt de la sèrie i complir l'objectiu de la classificació per a la Champions"

"Hem tingut paciència per defensar. En atac, hem aprofitat les clares ocasions que hem construït i hem tret avantatge de les meves projeccions. Destacar també la mentalitat de l'equip quan han vingut moments adversos i ens han empatat. Hem tingut paciència per obtenir el premi final" 

"Em trobo còmode en la situació de porter-jugador. M'està donant molta confiança perquè em permet participar més en els partits i estar tota l'estona actiu i ajudant l'equip"

"Esperem a l'afició al Palau perquè els necessitem. Ens dóna aquell punt extra d'energia i la moral quan les forces comencen a flaquejar"

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut