Barça - Movistar Inter: Rumb a semifinals! (5-2)

Barça - Movistar Inter: Rumb a semifinals! (5-2)

Després de superar els interistes, en un matx intens i combatiu des del segon u, els blaugranes es mesuraran al Palma en la següent ronda

Catarsi blaugrana i cap a semifinals! El Barça ha superat el Movistar Inter (5-2) en el partit decisiu dels play-offs de quarts. D'aquesta manera, amb sofriment, caràcter, qualitat i polèmica, els d'Andreu Plaza s'han classificat per a la següent ronda davant el Palma, on no tindran el factor Palau. Entregat aquest dimecres de principi a fi i ple de joia amb els gols de Coelho, Aicardo, Matheus (2) i Marcenio, i amb les aturades de Dídac i l'entrega de tot l'equip. 

Les goles del Palau Blaugrana han avivat l'ambient molt abans de l'inici del matx. Els tronadors càntics han deixat pas a una ovació sostinguda cap al mànager Txus Lahoz i als entrenadors Andreu Plaza i Miguel Andrés. 

L'ensordidor ambient ha persistit quan el Movistar Inter ha marcat als nous segons d'un partit vibrant. Una diana adversa que ha projectat els decibels d'un entregat públic i les escomeses blaugranes. Els reflexos de l'1 rival han lluït davant Aicardo, Marcenio i Ximbinha. 

Dídac, artífex de l'embranzida culer 

Quan les aproximacions s'han escapat de la tendència i el setge culers ha aparegut un salvador Dídac Plana. Borja, Martel, Saldise i Fernando han despertat l'elenc d'Alcalà d'Henares de la letargia, però la seva activitat atacant s'ha topat contra el 21. Una figura que ha dinamitat l'empat barcelonista, i ha fet vibrar els aficionats blaugranes.

Perquè una projecció seva en atac ha desembocat en l'assistència d'Esquerdinha i en el gol de Coelho. Una festivitat que ha encès encara més el Palau Blaugrana. Protestador de la intensitat rival i del doble penal xiulat en contra. L'amargor de la sisena falta s'ha convertit en alegria quan Dídac Plana li ha guanyat la partida a Martel. El seu homòleg a la porteria interista també ha desesperat les continuades accions atacants dels de Plaza.

Ha estat aleshores quan ha emergit la figura lluitadora de Ferrao. El de Chapecó ha persistit per salvar una pilota que ha acabat amb el 2-1 d'Aicardo. Un electrònic que presentaria més variacions en la segona part. 

L'espectacle deixa pas a la polèmica...  

Les mans i les expulsions han copsat els focus en el següent període. Primer, les extremitats superiors de Coelho han disgustat la parròquia barcelonista. Més enfada amb les vermelles directes a Adolfo, per unes mans a l'interior de l'àrea, i Daniel i Andreu Plaza. Unes decepcions acrescudes per l'empat dels madrilenys, incapaços de superar l'entrega barcelonista en superioritat. 

... però sobresurten els gols blaugranes

En l'adversitat ha aparegut el caràcter del Barça. Amb el partit revolucionat, Matheus ha estat capaç de rebaixar les pulsacions i firmar una diana plena de tranquil·litat i qualitat. Una calma que ha desfermat la tempesta perfecta del 3-2 i, posteriorment, del 4-2 i del 5-2. El mateix barcelonista i Marcenio, després d'una bona defensa en el porter-jugador d'Inter, han estat els autors. Una eufòria augmentada amb el final i amb la classificació del Barça per a les semifinals del play-off de Lliga! El dissabte 12 de juny, el primer partit.

FITXA DEL PARTIT

Barça, 5
Inter, 2

Barça: Dídac, Aicardo, Marcenio, Daniel i Ferrao -cinc inicial- Adolfo, Ximbinha, Esquerdinha, Coelho, Matheus, Povill i Joselito
Inter: Herrero, Raya, Pola, Martel i Dani Saldise -cinc inicial- Fernando, Boyis, Cecilio, Borja, 

Gols: 0-1, Pola (min. 1); 1-1, Coelho (min. 14); 2-1, Aicardo (min. 18); 2-2, Saldise (min. 26); 3-2, Matheus (min. 30); 4-2, Matheus (min. 36); 5-2, Marcenio (min. 37)

Àrbitres: Carlos Rodrigo i Fermín A. Sánchez-Molina. Han amonestat amb targeta groga els locals Ferrao (min. 12) i Coelho (min. 14) i els visitants Cecilio (min. 10) i Saldise (min. 40). També han vist vermella directa els locals Adolfo (min. 26) i Daniel (min. 27) i el visitant Martel (min. 35)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut