El Palau també juga el tercer partit!

El Palau també juga el tercer partit!

El míster Andreu Plaza i Aicardo creuen que el factor pista pot ser clau i confien en el suport de l’afició per doblegar Inter i passar a semifinals (dimecres, 20h, BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte)

El míster Andreu Plaza ha parlat clar en la prèvia del decisiu partit contra Inter. “Estem on volíem perquè tenim l’oportunitat de decidir l’eliminatòria a casa, la sèrie està molt igualada i pot passar de tot, però si hagués de posar un percentatge de favoritisme diria que un 55%-45% a favor nostre pel factor públic”, diu Plaza.

El tècnic podrà comptar amb tota la plantilla al complet tot i que Dyego no està al 100%, mentre que Pito serà baixa per lesió muscular a les files de Movistar Inter. El decisiu Barça-Inter es disputarà aquest dimecres a les 20h al Palau, amb un aforament reduït d’entre 1300 i 1600 persones d’acord amb el que permetin les autoritats sanitàries, i serà transmès en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Teledeporte.

“A aquest equip no se’l pot donar per mort”

Aicardo va ser el jugador més destacat del triomf als penals a Torrejón. El seu gol de pista a pista superant a tot un Jesús Herrero ha donat la volta al món. “El vaig veure avançat, vaig provar i va sortir bé, possiblement és un dels gols més bonics de la meva carrera”, reconeix Aicardo, que és optimista de cara al tercer partit. “Si igualem la seva intensitat ja s’ha vist que som capaços de guanyar-los, i més amb el públic a favor que sempre et dona un plus quan et fallen les forces o el partit es complica”, diu Aicardo, que aprofita per llançar un missatge: “Molts ens donaven per morts i a aquest equip mai se’l pot donar per mort”.

“Vam competir molt bé a Torrejón en unes circumstàncies molt complicades, estàvem contra les cordes i l’equip va ser capaç de treure el caràcter necessari per igualar la sèrie tot i que en la segona part ells van ser superiors i vam patir”, reconeix Plaza. “En el còmput global de la sèrie l’empat a un és just, al Palau crec que vam ser superiors nosaltres i ara el tercer partit és molt complicat de jugar per part dels dos equips, serà una batalla física, tàctica i mental”, diu el tècnic.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut