Movistar Inter - Barça: Victòria per traslladar la sèrie al Palau! (3-3; 2-3)

Movistar Inter - Barça: Victòria per traslladar la sèrie al Palau! (3-3; 2-3)

Els d'Andreu Plaza s'han endut el triomf en la tanda de penals i, d'aquesta manera, han forçat el tercer partit

Catarsi culer als penals. El Barça ha forçat el tercer partit de la sèrie davant el Movistar Inter després de sortir vencedor a Torrejón (3-3; 2-3). Els d'Andreu Plaza han maldat per derrotar el conjunt madrileny, però han tingut més efectivitat des dels llançaments del punt fatídic. Alegre, aquest cop, per als barcelonistes. Ara, el dimecres 9 de juny (20 hores), el Palau Blaugrana decidirà qui avança a semifinals. 

Coelho i Dídac deixen empremta 

En un context intens, el Barça ha maldat per obrir el marcador. Tot i monopolitzar l'energia i les ocasions inicials, l'electrònic ha tardat a veure un gol barcelonista. Una combinació entre Adolfo i Coelho ha desembocat en l'única diana de la primera meitat. 

Un període que també ha comptat amb les intervencions salvadores de Dídac Plana. Una figura que fins i tot s'ha projectat en atac i, d'aquesta manera, el seu catàleg d'exhibicions ha acrescut amb xuts des de la llarga distància. Una presència ofensiva reduïda en la represa. Perquè el conjunt madrileny s'ha abocat amb vigor a la porteria del 21; escudat també per la fortuna del pal.  

Marcenio dona un bri d'oxigen...

Una percussió constant que ha dirigit el matx a l'empat. Els d'Andreu Plaza no han pogut mantenir la concentració defensiva quan Martel ha connectat amb Boyis. Un 1-1 que ha donat continuïtat i reforçat el domini del conjunt d'Alcalà d'Henares. Aturat esporàdicament per un xut d'Aicardo i, posteriorment, pel gol de Marcenio (1-2). Un llançament ple de caràcter i alliberador del setge interista. 

... fins que els locals empaten

L'aplom de Movistar Inter també ha encerclat el marcador. Fer Drasler ha alterat, de nou, la xarxa de Dídac Plana. Acostumat a veure defensar els seus companys i obligat a estirar una vegada i una altra les seves extremitats. Contribuïdores a veure la resolució a la pròrroga.  

Els penals decideixen

Ningú ho esperava. Aicardo ha sorprès tot el pavelló Jorge Garbajosa; el 2 ha telegrafiat un xut des del seu propi camp al fons de la porteria d'un atònit Herrero. Sense temps a celebrar l'eufòria d'un autèntic golàs, els de Tino Pérez han empatat (3-3). Una igualtat que ha resistit tot i el porter-jugador barcelonista. D'aquesta manera, els llançaments des del punt fatídic han decidit el guanyador: el Barça!

El 2-3 als penals ha forçat el tercer partit d'aquesta emocionant sèrie de quarts de finals dels play-offs. El dimecres 9 de juny (20 hores), el Palau Blaugrana decidirà qui avança a semifinals. 

FITXA DEL PARTIT 

Movistar Inter, 3 (2)
Barça, 3 (3)

Movistar Inter: Herrero, Boyis, Eric Martel, Cecilio i Dani Saldise -cinc inicial- Pito, Borja, Raya, Pola, Fer Drasler 
Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Daniel i Ferrao -cinc inicial- Dyego, Esquerdinha, Coelho, Adolfo, Matheus, Joselito

Gols: 0-1, Coelho (min. 15); 1-1, Boyis (min. 24); 1-2, Marcenio (min. 29); 2-2, Fer Drasler (min. 33); 2-3, Aicardo (min. 42); 3-3, Pito (min. 33)
Penals: 0-0, Boyis (atura Dídac); 0-1, Ferrao (gol); 1-1, Dani Saldise (gol); 1-2, Coelho (gol); 2-2, Pola (gol); 2-2, Esquerdinha (atura Herrero); 2-2, Cecilio (pal); 2-2, Daniel (atura Herrero); 2-2, Borja (pal); 2-3, Aicardo (gol)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdáñoz Apezteguía. Han amonestat amb targeta groga els locals Raya (min. 8) i Pito (min. 22) i els visitants Dyego (min. 7), Ferrao (min. 8), Daniel (min. 23), Coelho (min. 24), Dídac Plana (min. 27), Esquerdinha (min. 37)

Foto: Sandra Santiago 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut