Burela - Barça: Reprenen el camí del triomf (1-4)

Burela - Barça: Reprenen el camí del triomf (1-4)

Els blaugranes s'han endut un triomf treballat de Vista Alegre i posen pressió a la primera plaça

Victòria per posar pressió. El Barça ha assolit un important triomf a la pista del Burela (1-4) i, d'aquesta manera, després d'empatar en la jornada anterior, retorna al camí del triomf. Uns tres punts aconseguits gràcies al doblet de Dyego, al gol de Dídac i de Ximbinha.  

Dídac sobresurt en el domini 

Un 0-1 poc esperat. Perquè ni Aicardo, ni Dyego, ni Povill han pogut batre Edu. Ha hagut d'aparèixer el seu homòleg a la porteria del Barça per veure la primera diana del partit. Dídac Plana ha estat l'encarregat d'obrir la llauna a Vista Alegre. Amb 240 veus en contra, el porter barcelonista s'ha projectat fins a zones ofensives per dibuixar un xut imparable. Un resultat favorable gràcies al 21 blaugrana. I no només pel seu gol, també per les seves intervencions. Salvadores en la primera meitat. 

Un període que solament ha vist la diana de Dídac de no ser pel pal i per Edu. Els tres pals del Burela també han estat protegits per les extremitats del porter de La Corunya. I allà on no ha arribat, ha aparegut l'amargor del pal. 

Dyego abandera la reacció

Un resultat molt curt que el conjunt gallec s'ha encarregat d'estrènyer més. Quan Iago Míguez ha enviat l'empenta local al fons de la xarxa. Rebaixada, de nou, amb la reacció dels d'Andreu Plaza. El Barça ha deixat, ràpidament, en anècdota la diana de l'empat. Dyego, amb la seva jugada clàssica i patentada, ha situat l'1-2. Però l'ofensiva blaugrana no s'ha aturat. Abalançats sobre els pals locals també ha arribat l'1-3. Obra d'un resolutiu número 7; que ha exhibit força amb el braçalet de capità. 

Edu, engrandint el seu catàleg d'intervencions, ha donat ales al seu equip. Abocat a l'atac en els darrers compassos de partit. Amb la figura de porter-jugador, els de Sito Rivera han posat setge. Un encerclament que la defensa culer ha resolt favorablement. Perquè ha construït el definitiu 1-4, de Ximbinha

Un resultat treballat que ha permès sumar tres punts, ja en són 59, i posar pressió a la primera plaça. Ara, el proper repte dels blaugranes és el dissabte, 22 de maig a les 20.30 hores. ElPozo visita el Palau Blaugrana, i els d'Andreu Plaza voldran seguir pressionant la primera posició. 

FITXA DEL PARTIT 

Burela, 1
Barça, 4

Burela: Edu, Iago, Javi Rodríguez, Giasson i A.Diz -cinc inicial- Matamoros, David Pazos, Renato, Lucho i Quintela
Barça: Dídac, Marcenio, Aicardo, Dyego i Ximbinha -cinc inicial- Coelho, Daniel, Povill, Esquerdinha, Matheus i Joselito

Gols: 0-1, Dídac (min. 8); 1-1, Iago Míguez (min. 29); 1-2, Dyego (min. 29); 1-3, Dyego (min. 31); 1-4, Ximbinha (min. 39)

Àrbitres: González Moreta i Sánchez Chamorro

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut