Jaén-Barça: més que tres punts!

Jaén-Barça: més que tres punts!

El Barça no pot fallar si vol aspirar a guanyar la lliga regular i Jaén també necessita el triomf per assolir l’objectiu del play-off (dissabte, 12h, Teledeporte)

“Arribats a aquest punt de la temporada tots els partits són com finals, tots els equips estan molt necessitats de punts i tot s’iguala”, repeteix les últimes setmanes Andreu Plaza. I una bona prova d’això és el partit d’aquest dissabte Jaén-Barça (12h, Teledeporte). 

El Barça necessita la victòria per mantenir-se en la lluita per guanyar la lliga regular, mentre que les opcions de play-off del Jaén només passen per un triomf. Els dos equips arriben en un bon moment al partit i immersos en dinàmiques positives. Tres victòries consecutives del Barça a la lliga, i cinc partits invictes del Jaén. Plaza repeteix la mateixa convocatòria que en el partit contra el Betis (3-1), i té les baixes de Lozano, Feixas, Adolfo i Ferrao.

“La lliga regular? El Jaén!”

Els resultats d’aquesta setmana, amb empats de ElPozo i Movistar Inter, han afavorit al Barça que ara depèn de si mateix per guanyar la lliga regular si guanya els cinc partits que falten. “Matemàticament és possible, però de moment toca guanyar al Jaén i només pensem en això perquè ens espera un partit molt difícil contra un equip en línia ascendent i que també persegueix entrar al play-off”, diu Plaza, que vaticina un final de lliga apassionant. “Ara tots els equips s’hi juguen molt en cada partit i seran cinc partits molt complicats tots, està tot molt obert”, avisa.

“La victòria contra el Betis ens ha donat la confiança que necessitàvem després del pal de la derrota en la final de la Champions i ara toca seguir en aquesta línia. Només depenem de nosaltres mateixos i hem d’estar molt concentrats. ¿Jaén? Sempre és una pista molt difícil, amb un públic entregat al seu equip, però personalment prefereixo això que les graderies buides com en els últims mesos”, diu Marcenio.

El Jaén-Barça, aquest dissabte a les 12h en directe per Teledeporte.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut