Pols apassionant per la lliga

Pols apassionant per la lliga

Tot en joc en les últimes cinc jornades de la fase regular amb sis equips amb opcions d’acabar en primera posició

En només 15 dies, entre aquest dissabte dia 15/5 i el dissabte 29/5, es decidirà l’ordre dels vuit primers classificats i com queden els encreuaments de play-off. És la lliga més igualada dels últims anys, i fins a sis equips encara tenen opcions d’acabar primers: Jimbee Cartagena, ElPozo, Palma Futsal, Levante UD FS, Barça i Movistar Inter.

El calendari del Barça

D’aquests darrers cinc partits, el Barça en jugarà tres fora de casa: Jaén (15/5); Burela (18/5); i Ribera-Navarra (29/5). I dos al Palau: ElPozo (22/5) i Antequera (25/5). Si els guanyés tots cinc, el Barça guanyaria la lliga regular perquè després dels últims resultats torna a dependre exclusivament de si mateix per acabar primer. Tot i això, no serà gens fàcil perquè els sis equips implicats en la lluita pel liderat estan en un mocador i la resta d’equips, excepte O Parrulo que ja està a Segona, es juguen les seves opcions de play-off i de mantenir la categoria.

Tot molt obert

“Hem fet una remuntada extraordinària a la lliga i ens hem guanyat la possibilitat de dependre de nosaltres mateixos, però els altres equips també depenen de si mateixos, és una lliga molt igualada i tots ens hi juguem la vida en cada partit, està tot molt obert però tenim opcions i volem aprofitar-les”, diu Plaza.

“Ens hem recuperat d’una derrota molt dura a la final de la Champions, va ser molt important guanyar el partit contra el Betis i ara volem mantenir la bona dinàmica i ens hem marcat l’objectiu de guanyar els cinc partits que falten per acabar la lliga regular, depenem només de nosaltres mateixos i ara hem d’estar concentrats al màxim”, explica Marcenio.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut