Bernat Povill s’estrena com a golejador a la lliga

Bernat Povill s’estrena com a golejador a la lliga

També és el primer gol de Povill davant l’afició del Palau després de marcar un doblet contra el Prishtina a la Champions en un partit que es va disputar a porta tancada

“És el primer gol a la lliga i amb públic, és un somni que tenia de petit i que s’ha complert, ja havia marcat al Palau en partit de Champions a porta tancada però la sensació no és comparable, és molt millor compartir l’alegria amb els teus”, explicava exultant Bernat Povill després d’estrenar-se com a golejador a la lliga i a casa amb la samarreta del Barça.

“Per a mi és una temporada d’aprenentatge en tots els sentits, és un luxe treballar cada dia amb els millors. La meva obligació és la d’intentar aprofitar totes les oportunitats, tant als partits com als entrenaments, i estar sempre a disposició del míster per quan em necessiti”, diu el jugador format al Barça i que farà 20 anys al juliol. 

Cinquè gol amb el Barça

Povill ja s’havia estrenat com a golejador a la Champions. La temporada passada va marcar un doblet contra el Vytis a la Main Round, i aquesta temporada també va fer dos gols en el partit contra el Prishtina al Palau. El d’aquest diumenge contra el Betis va ser especial perquè era el primer gol a la lliga i també davant l’afició del Barça un cop s’han tornat a obrir les portes del Palau després del parèntesi de la pandèmia. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut