Barça-Betis, només val mirar cap endavant

Barça-Betis, només val mirar cap endavant

Andreu Plaza i Esquerdinha apel·len al caràcter de l’equip per aixecar els ànims i anar a totes al campionat de lliga (diumenge, 12h, BarçaTV+)

La Champions ja és història, només val mirar cap endavant. Falten 6 partits de lliga regular i el playoff. El primer, aquest diumenge al Palau contra el Betis, amb les baixes de Lozano, Feixas, Ferrao i Adolfo i la novetat d’última hora d’André Coelho, que s’ha entrenat amb el grup amb bones sensacions (12h, BarçaTV+).

El vestidor, conjurat

“Estem tocats però la lliga és un objectiu prou important com per aixecar el ànims, mirar cap endavant i tirar de caràcter per intentar acabar el més amunt possible a la fase regular, i tot comença per guanyar aquest diumenge el partit contra el Betis”, avisa Esquerdinha.

“Les baixes són inevitables després d’un mes de partits tan exigent, però per això tenim una plantilla llarga i també tenim màxima confiança en tots els jugadors que la integren. El més difícil ara és la gestió emocional després d’una derrota tan dura, però hem parlat al vestidor i l’equip està motivat per lluitar per la lliga”, diu Plaza.

Plaza i Esquerdinha també apel·len al suport del públic. “Ja vam sentir la grada que ens donava suport el dia del Llevant i ens dona la vida”, diu el tècnic. “La pandèmia ha sigut dura en aquest sentit, som professionals i fem la feina però sempre és millor quan hi pot haver públic i ambient a les graderies, ens ajuda moltíssim”, explica Esquerdinha.

Hi haurà 1000 persones, les que permet el protocol d’aforament reduït. El partit s’oferirà en exclusiva per la plataforma digital de subscripció BarçaTV+ i en diferit per BarçaTV.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut