André Coelho es desinhibeix en el moment clau

André Coelho es desinhibeix en el moment clau

El tanca portuguès ha guanyat confiança en les últimes jornades i assumeix un rol més protagonista en el tram decisiu de la temporada

“André Coelho és un jugador de tall defensiu però que també pot aportar molt en atac, té un xut molt potent i esperem que ens ajudi en totes les facetes del joc”, deia el tècnic Andreu Plaza el passat mes de juliol en la presentació de Coelho. 

Passat el període lògic d’adaptació, en el qual Coelho ha tingut un rendiment defensiu excel·lent però s’ha mostrat més cohibit en atac, ara l’internacional portuguès també s’ha deixat anar en la faceta ofensiva. Ha fet gols de tots els colors en els últims partits. De xut potent de falta a la Copa contra el Llevant, un altre misil de lluny a Santa Coloma, una definició impecable driblant al porter amb un gran gest tècnic en el primer gol contra el Llevant, i un gol de pista a pista en la defensa del porter-jugador, la seva gran especialitat, en el segon gol contra el Llevant.

“Triomfar al Barça vol dir guanyar títols”

André Coelho no amaga la seva satisfacció pel creixement del seu rol dins l’equip en els últims partits. “La confiança en l’esport ho és tot i ara estan sortint bé les coses i m’atreveixo a provar més coses, treballo molt dur cada dia des de que he arribat al Club per oferir la millor versió possible i ajudar l’equip a aconseguir els objectius”, explica Coelho, que es mostra il·lusionat amb el tram final de la temporada.

“Que ningú ens doni per morts, som els actuals campions de la Champions, també hem guanyat la Copa del Rei i seguim tenint molta fam de victòria, el meu objectiu és triomfar al Barça i això vol dir guanyar tots els títols possibles amb aquesta samarreta, el més important sempre són els objectius col·lectius per davant dels individuals”, argumenta Coelho.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut