Barça-Llevant: retrobament amb el públic del Palau

Barça-Llevant: retrobament amb el públic del Palau

Andreu Plaza fa autocrítica per les concessions defensives i demana mirar cap endavant i centrar-se en els objectius que venen començant pel partit contra el líder (diumenge, 17h, BarçaTV i BarçaTV+)

Més enllà de la vessant esportiva, la gran notícia del Barça-Llevant serà el retrobament de l’equip amb el públic del Palau (diumenge, 17h, BarçaTV i BarçaTV+). L’afició ha respost i s’omplirà l’aforament permès de 1000 localitats. “És molt important per a nosaltres, sabem que l’afició sempre està al nostre costat, en les victòries i en les derrotes, som humans i necessitem sentir el seu escalf després de tant de temps”, reconeix Plaza. 

Amb els porters del filial

La vermella que va veure Dídac en la final de la Supercopa implica sanció i això, afegit a la lesió de Feixas, implica que el Barça no podrà disposar dels dos porters del primer equip per al partit de diumenge contra el Llevant. Les seves absències les cobriran els porters del filial Óscar de la Faya i Àlex Lluch. “Óscar ja va demostrar en la final de la Supercopa que està preparat i es va guanyar la confiança de tots”, diu Plaza, que també ha fet autocrítica després de la derrota de dijous contra Inter. “Si marquem quatre gols no podem perdre un partit, hem de millorar l’actitud defensiva i no concedir res al rival”, argumenta el tècnic.

Mirar cap endavant

Plaza demana mirar al futur. “Hem d’aprofitar el partit contra el Llevant per reivindicar-nos i agafar moral per afrontar amb garanties els dos objectius que queden i que són els prioritaris de la temporada: la Final a Vuit de la Champions que jugarem d’aquí dues setmanes; i també la lliga”, diu el tècnic amb un punt d'autocrítica i, alhora, ambiciós. Plaza també elogia el Llevant. “Estan fent molt bé les coses, no són líders per casualitat i esperem un partit molt complicat”, adverteix. Un partit ideal perquè l’afició torni al Palau i doni ales a l’equip. Quines ganes de retrobar-nos i lluitar junts per tots els objectius que queden! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut