Una Supercopa amb motivació extra

Una Supercopa amb motivació extra

L’equip vol demostrar en una nova final contra Movistar Inter que arriba en plenes condicions al tram decisiu de la temporada (dijous, 20h, Teledeporte)

Tres setmanes després d’enfrontar-se en la final de Copa, Movistar Inter i Barça es tornen a veure les cares amb un títol en joc i a les portes de la Final a Vuit de la Champions en la que competiran els dos equips. El Barça té les baixes de Miquel Feixas i Sergio Lozano, mentre que Inter no podrà comptar amb Pola. El Barça buscarà la tercera Supercopa per al seu palmarès, després dels títols aconseguits el 2013 i el 2019. Mentre que Movistar Inter és el rei de Supercopes amb 13 títols.

“Sense complexos”

El tècnic Andreu Plaza i Esquerdinha s’han mostrat ambiciosos en la prèvia de la final i treuen ferro al precedent recent de la Final de Copa. “No jugarem aquesta final pensant en el que va passar a la Copa, són dos partits diferents, no té res a veure i estem preparats de sobra per competir contra Movistar Inter sense complexos”, avisa Plaza. “El resultat va ser molt abultat, però no és una cosa estranya en futbol sala. La importància del partit no ve determinada per la derrota en la final de Copa, sinó perquè hem de demostrar que estem preparats pel que vindrà”, diu Plaza en referència a la final a Vuit de la Champions i també al tram final de la lliga.

Esquerdinha vol aprofitar la nova final per capgirar la situació. “Com pot influir la derrota a la Copa? És una motivació extra, perquè negar-ho”, avisa. “Els dos equips ens coneixem molt, ells dominen molt bé el joc de quatre i són molt ràpids. Arribem físicament bé i hem repassat la final per evitar cometre les mateixes errades que ens van costar el triomf i demostrar que podem guanyar”, diu Esquerdinha.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut