Industrias Santa Coloma – Barça: Es trenca la ratxa (3-2)

Industrias Santa Coloma – Barça: Es trenca la ratxa (3-2)

Després de 17 jornades com a invictes, els d’Andreu Plaza perden el derbi al Pavelló Nou

El Barça no ha pogut seguir sumant punts a la Lliga. Ho portava fent durant 17 jornades seguides -12 victòries i 5 empats-, però la visita a Santa Coloma ha trencat la ratxa. En un dia especial, quan s’estrenava el recent remodelat Pavelló Nou. Però la festa ha estat completa per a l’Industrias, que s’ha emportat el triomf (3-2) amb gols de Drahovsky, David Álvarez i Cardona, aquest últim, el decisiu, en el tram final.

Un derbi de màxima intensitat en aquesta jornada 26 en què el Barça s’ha avançat però que els de Javi Rodríguez han pogut capgirar. 

Intensitat des de l’inici

El derbi sempre és el derbi i la intensitat no es pot negociar. Sobretot si representa el primer partit d’una nova llar. Així, tant el Barça com l’Industrias han sortit a buscar la victòria, però ha estat l’equip blaugrana qui s’ha avançat en el marcador. Molt ràpidament, quan Ferrao ha rebut d’esquenes i, amb un control i una mitja volta, ha marcat el primer gol del partit per deixar la seva empremta (0-1, min 2). 

Però, amb aquesta diana, el Santa Coloma s’ha estirat. No ha baixat els braços i ha trucat a la porta de l’empat en diverses ocasions, especialment amb accions de Drahovsky que Feixas ha pogut desviar. No ha pogut fer res, però, en una doble rematada de l’eslovè que ha acabat amb l’1-1 que els locals buscaven (1-1, min 10). 

Amb aquest resultat, les ocasions han estat per a l’Industrias, però el Barça ha portat perill a la contra. Així, amb una alta intensitat en els darrers minuts, la balança s’ha acabat decantant del cantó visitant quan André Coelho, a 45 minuts per al descans, ha fet l’1-2 amb una gran canonada que ha tornat a posar els blaugrana per davant en l’electrònic (1-2, min 20)

El pas pels vestidors no ha canviat la dinàmica, amb ocasions per a tots dos equips i amb aturades dels porters, especialment de Borja, que ha entrat al terreny de joc per la lesió de Mario en el tram final del primer temps. 

En aquest intercanvi de cops, el marcador l’ha tornat a moure l’Industrias, amb un gol del capità David Álvarez, que ha tornat a posar l’empat (2-2, min 29). Diana que no ha baixat la intensitat i Dyego, André Coelho o Aicardo, per part visitant, o Sepe i Draho, per part local, han gaudit d’opcions. 

L’entrada del porter-jugador per part del Barça no ha resultat efectiva, mentre que sí que ha trobat el gol l’Industrias, en una passada d’Uri i una rematada de volea de Cardona (3-2, min 39).

Resultat que ha acabat sent definitiu i que deixa el Barça sense punts de la seva visita a Santa Coloma.

La fitxa

Industrias Santa Coloma, 3
Barça, 2

Industrias: Mario, Corso, Bermusell, Sepe, Drahovsky –cinc inicial- Borja Puerta (ps), David Álvarez, Khalid, Cardona, Bruno Petry, Uri Santos, Álex Verdejo.

Barça: Feixas, Aicardo, Dyego, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Esquerdinha, Matheus, Ximbinha, Daniel, André Coelho.

Gols: 0-1, Ferrao (min 2). 1-1, Drahovsky (min 10). 1-2, André Coelho (min 20). 2-2, David Álvarez (min 29). 3-2, Cardona (min 39). 

Àrbitres: Centeno Bono, Centeno Bono. Groga als locals David Álvarez, Corso i Sepe i als visitants Adolfo, Ferrao, André Coelho i Aicardo.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut