Barça - ElPozo Murcia: L'emoció de la Copa es trasllada a la semifinal! (3-3; 4-3)

Barça - ElPozo Murcia: L'emoció de la Copa es trasllada a la semifinal! (3-3; 4-3)

Els d'Andreu Plaza s'han classificat per a la següent ronda després de derrotar, als penals, un combatiu elenc murcià, que sempre ha anat a remolc

La il·lusió culer per una nova Copa avança! El Barça, amb suspens, ha superat un resistent ElPozo als quarts (3-3; 4-3). La victòria i la presència blaugrana a la semifinal copera ha arribat després d'una tanda de penals, que ha tingut com a protagonista a Miquel Feixas. Ferrao, amb un doblet, i Dyego, l'únic culer que ha fallat un penal, han signat els gols barcelonistes en uns quarts de final trepidants.

Fortuna, emoció, alternatives, gols i una expulsió. La primera meitat dels quarts de final de la Copa d'Espanya ha aglutinat una infinitat d'episodis. Tot plegat ha desembocat un intens 2-2 al descans. 

Intercanvi de cops

L'1-0 del Barça ha sorprès. Quan tot just es portaven 26 segons de joc al WiZink Center de Madrid, un refús de Darío s'ha estavellat contra les cames de Dyego. El següent pas de la pilota ha estat al fons de la xarxa. Sense temps a contemporitzar l'alegria, ElPozo ha situat la igualada. 

Les jugades d'estratègia han estat els següents capítols d'aquest disputat i vibrant partit. L'exbarcelonista Juanjo, a instàncies del VAR, ha estat expulsat amb vermella directa i ha precedit la diana de Ferrao, que ha comptat amb la col·laboració d'Aicardo. Tot i la successió d'ocasions dels d'Andreu Plaza, han estat els de Diego Giustozzi els autors del següent gol. Alberto García ha signat l'empat en un córner. 

Ferrao dóna avantatge... 

Un 2-2 que també ha deixat espai per a les intervencions de Dídac i Espindola. Providencials per sostenir catalans i murcians, respectivament. Ara bé, en el descens de xuts, però no d'intensitat, el porter barcelonista ha resolt millor. Si l'd'ElPozo ha recollit la pilota del fons de la xarxa després de la clàssica i eficaç mitja volta de Ferrao, el 21 blaugrana ha refusat les escomeses rivals. La concentració de Dídac ha trobat la seva correlació en la vigorosa defensa dels futbolistes culers. 

... però tot es resol als penals 

Amb un ElPozo concentrat en atacar, el Barça ha seguit exhibint aplicació en defensa, amb focus especials per a Aicardo i per a Marcenio. Els aplaudiments des de la banqueta blaugrana s'han succeït en cada acció d'èxit que ha evitat l'empat. La impermeabilitat de la rereguarda barcelonista ha evitat el pas del gol fins que els murcians han apostat per la figura del porter-jugador. Marcel i, posteriorment, una intervenció salvadora de Dídac han enviat la conclusió del partit al punt fatídic. 

Miquel Feixas, que ha substituït el 21 que s'havia imposat en el primer llançament de la tanda, ha aturat el penal definitiu. D'aquesta manera, el Barça s'ha classificat per a la semifinal de la Copa d'Espanya (3-3; 4-3). Així doncs, el dissabte 27 de març (21 hores, BarçaTV i BarçaTV+) davant el Llevant els blaugranes buscaran una plaça per a la final copera. L'emoció de la Copa es trasllada a la semifinal! 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 3 (4)
ElPozo, 3 (3)

Barça: Dídac, Marcenio, Dyego, Matheus i Ximbinha -cinc inicial- Feixas, Daniel, Ferrao, Adolfo, Aicardo, Coelho i Joselito
ElPozo: Juanjo, Darío, Fernando, Paradynski i Rafa Santos -cinc inicial- Espindola, Cholo Salas, Alberto García, Felipe Velerio, Marcel, Pol Pacheco i Matteus 

Gols: 1-0, Dyego (min. 1); 1-1, Fernando (min. 3); 2-1, Ferrao (min. 8); 2-2, Alberto García (min. 16); 3-2, Ferrao (min. 24); 3-3, Marcel (min. 38)
Penals: 1-0, Ferrao (gol); 1-0, Paradynski (atura Dídac); 2-0, Daniel (gol); 2-1, Pol Pacheco (gol); 3-1, Matheus (gol); 3-2, Fernando (gol); 4-2, Marcenio (gol); 4-3, Marcel (gol); 4-3, Dyego (pal); 4-3, Valerio (atura Feixas)

Àrbitres: Felipe Madorrán i Urdanoz Apezteguia. Han amonestat amb targeta groga els blaugranes Ferrao (min. 6), Daniel (min. 16), Dyego (min. 23) i Adolfo (min. 34) i els murcians Leo Santana (min. 25) i Cholo Salas (min. 27), i amb targeta vermella directa el porter d'ElPozo, Juanjo (min. 8)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut