Bona nota en el retorn del futbol sala formatiu a la competició

Bona nota en el retorn del futbol sala formatiu a la competició

Aleví, Infantil i Cadet guanyen els seus partits, i el juvenil torna amb un punt de Mallorca

Era el cap de setmana més esperat. Després de mesos sense competir, els nois del futbol sala formatiu tornaven a sentir els habituals nervis d’abans d’un partit. Amb ganes de gaudir del futbol sala de nou, els equips que reprenien la competició (Aleví, Infantil i Cadet) van aconseguir clares victòries, amb la bona dada que cap dels tres va encaixar cap gol. Per la seva banda, un gol en la última jugada del partit va evitar que el juvenil sumés els tres punts a la difícil pista del Palma Futsal.

L’Aleví rebia la visita de l’AEE Vedruna Puigcerdà. Els nois de Sergi Altisent i Roger Bonet van sortir amb moltes ganes des del primer minut, i ja a la mitja part deixaven sentenciat el duel. Al final, un resultat molt voluminós (21-0) amb una actitud en tot moment respectuosa davant un equip que no va baixar els braços en cap moment.

L’Infantil visitava una de les tradicionals pistes de la Divisió d’Honor Infantil, la de Jesus-Maria. Els blaugrana també van acabar imposant-se amb claredat (0-16) i sumen la segona victòria consecutiva en lliga.

El Cadet va donar un cop sobre la taula a Martorell (0-7). Els de Martí Graells, que venien de perdre contra Industrias (4-3) van tornar al camí de la victòria amb un partit molt convincent, contra un rival que havia guanyat els dos primers partits de lliga.

El Juvenil, per la seva banda, va merèixer més en el seu desplaçament a la complicada pista de Palma Futsal. Després d’anar guanyant tot el partit, una última jugada fatídica amb porter-jugador rival va establir el definitiu empat a 2 final. Tot i l’ensopegada, els de Pep Ruiz continuen a prop del líder de la lliga i ben posicionats per classificar-se pels Campionats d’Espanya.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut