Barça - Osasuna Magna: Gran victòria abans de la Copa (5-1)

Els d'Andreu Plaza s'imposen en un bon partit coral de tot el conjunt

Bon triomf del Barça davant Osasuna abans de la Copa (5-1). Els d’Andreu Plaza han completat un gran partit coral i amb els gols d’Aicardo, Matheus, Joselito i un doblet d’Adolfo sumen una nova victòria abans del partit del dijous a la Copa contra El Pozo. Un duel que ha comptat amb la presència d’Aureli Mas, representant de la Junta Directiva a la Llotja del Palau Blaugrana.

Sense gols

El Barça ha completat un bon inici, amb possessió, domini i ocasions. Amb el pas dels minuts el partit s’ha anat igualant i ha donat pas a ocasions per part dels dos conjunts. Després d’una ocasió de Dyego ha arribat una ocasió perillosa de Xota però Dídac ha respòs a la perfecció. Els d’Andreu Plaza han seguit generant perill ofensiu, però sense poder estrenar el marcador abans del descans.

Repartiment de gols

En els primers compassos de la segona meitat el Barça s’ha avançat amb una diana d’Aicardo (1-0, min 22). Poc després ha estat Matheus l’encarregat d’ampliar la diferència en el marcador, aprofitant una assistència de Daniel. Osasuna ha aconseguit replicar els gols amb una diana cinc minuts després, obra de Bynho.

El matx ha tingut diversos minuts en els quals no s’ha mogut el marcador i en els darrers deu minuts els d’Andreu Plaza han marcat tres dianes. Joselito, amb una volea espectacular, ha situat el 3-1. Osasuna ha tret el porter-jugador i el Barça ho ha aprofitat per acabar situant el 5-1 definitiu. Un doblet d’Adolfo en els darrers compassos ha arrodonit el marcador.

Osasuna, 5
Barça, 1

Osasuna: Asier, R. Martil, Tony, Linhares i D. Zurdo –cinc inicial-, Juninho, Mancuso, César, Bynho, Fabinho J. i Wanderson.

Barça: Dídac, Aicardo, Adolfo, Marcenio i Ferrao –cinc inicial-, Matheus, Povill, Dyego, Daniel, Ximbinha i Joselito.

Gols: 1-0, Aicardo (min 22); 2-0, Matheus (min 26); 2-1, Bynho (min 26); 3-2, Joselito (min 32); 4-1, Adolfo (min 39); 5-1, Adolfo (min 40).

Àrbitre: Mayo López i Panadero Díaz-Concha. Han amonestat amb targeta groga el jugador del Barça Daniel i el d’Osasuna Wanderson.