El Juvenil tanca la primera lliga amb doblet de victòries

El Juvenil tanca la primera lliga amb doblet de victòries

L’equip de Pep Ruiz acaba 2n i disputarà la fase de classificació per la Copa d’Espanya Juvenil

No hi ha hagut carambola. El Juvenil arribava a l’últim cap de setmana de la primera lliga amb encara opcions, tot i remotes, de ser líder. Els números sortien si es guanyaven els dos partits que es disputaven i el líder, Hospitalet Bellsport, perdia al camp de FS Ripollet. Els blaugrana, tot i fer la feina i obtenir el ple de punts el cap de setmana, veien com els del Llobregat no fallaven, i acabaran així 2ns a la lliga, classificant-se així entre els 4 primers llocs que donen accés a la fase de classificació per la Copa d’Espanya Juvenil.

Barça – AEFS Arrels (8-1)

Dissabte l’equip rebia la visita, a Ciutat Esportiva, d’AEFS Arrels, equip barceloní que ocupava la penúltima posició de la lliga. Amb una plantilla poderosa físicament, els visitants van plantar cara durant bona part de la primera meitat del partit, però la superioritat blaugrana va acabar imposant-se en pista i en el marcador, que es va tancar amb un 8 a 1 final, amb gols d’Álex (2), Iker (2), Pol Cano, Sergi, Tapias i Jorge.

Salou - Barça (1-8)

Diumenge a l’equip li tocava viatjar a Salou per enfrontar-se al cuer de la lliga, en el partit amb què tancaven definitivament aquesta primera fase del campionat. En un partit molt similar al del dia anterior, els de Pep Ruiz es van avançar ràpid al marcador gràcies a una gran pressió alta, i van anar imposant el seu joc, dominant moltes fases del partit. Tot i plantar-se a la mitja part amb 0 a 4, i lluny de relaxar-se a la segona, els blaugrana seguirien mostrant una gran intensitat, i aconseguien concloure amb el mateix resultat que en el dia anterior, 1 a 8, amb gols de Tapias (3), Roger (2), Jorge, Pol Cano i Rubén Rodó.

Objectiu: Copa d’Espanya

Amb els resultats del cap de setmana, el Juvenil tanca la lliga amb 45 punts, que s’acumularan de cara la fase classificatòria per la Copa d’Espanya Juvenil, on els blaugrana s’hauran d’enfrontar als 4 primers classificats de l’altre subgrup (Industrias Santa Coloma, Palma Futsal, FS Montcada i Natació Sabadell) en partit d’anada i tornada. Al grup també hi seran els altres 3 equips classificats del grup dels blaugrana (Hospitalet Bellsport, Les Corts UBAE i Alcoletge CFS), amb qui no s’hauran d’enfrontar. Els equips encaren l’inici de la lliga amb dues setmanes de preparació, i és que aquesta començarà el cap de setmana del 13 i 14 de març. Els de Pep Ruiz buscaran ocupar una de les dues primeres places, que donen accés a la Copa d’Espanya Juvenil. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut