El Barça carrega piles aprofitant l’aturada

El Barça carrega piles aprofitant l’aturada

Plaza només perd Esquerdinha i Coelho per compromisos internacionals, mentre que els jugadors del filial Óscar, David Peña, Mario López i Marc Campàs pugen a entrenar-se amb el primer equip

La lliga de futbol sala s’atura 15 dies per compromisos internacionals derivats de la fase de classificació de l’Eurocopa. Serà un bon moment per agafar forces de cara a l’sprint final de la temporada, sobretot perquè la majoria de jugadors s’han quedat a Barcelona i només han marxat convocats Esquerdinha i André Coelho. Esquerdinha té dos partits amb la Selecció de Rússia contra França, un a París i l’altre a Schelkovo, prop de Moscou. I André Coleho també té un doble compromís contra la República Txeca.

Entrenament amb reforços del filial

Després de l’empat a Torrejón (3-3), el Barça no tornarà a jugar fins el diumenge dia 14 de març al Palau contra Valdepeñas (12h, BarçaTV i BarçaTV+). Per cobrir les absències d’Esquerdinha i André Coelho, Plaza ha citat per entrenar-se als joves del filial Óscar, David Peña, Mario López i Marc Campàs, que s’estrena amb el primer equip. 

El gran objectiu del mes és la Copa d’Espanya, que es disputarà entre el 25 i el 28 de març al WiZink Center de Madrid, amb emparellaments i horaris encara per confirmar. Abans, el Barça ha de disputar el citat partit contra Valdepeñas, i també visita Saragossa (dimecres 17/3, 18h, GOL); i rep Osasuna al Palau (diumenge 21/3, 12h, BarçaTV i BarçaTV+).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut