El Barça recupera a Adolfo per la visita a Torrejón
Ofert per

El Barça recupera a Adolfo per la visita a Torrejón

El jugador ha rebut l’alta i és la principal novetat en la convocatòria de Plaza per al partit a la pista del vigent campió de lliga (divendres, 21h, BarçaTV, BarçaTV+ i Tdp)

El Barça torna a Torrejón 696 dies després de l’últim partit oficial entre els dos equips a la pista de Movistar Inter. I ho fa amb la bona notícia del retorn d’Adolfo, que ha rebut l’alta mèdica després d’estar 8 setmanes de baixa per una lesió muscular. “Torno amb la il·lusió d’un nen petit, des de fora es pateix el doble i ara tinc moltes ganes d’ajudar l’equip des de la pista”, diu el colomenc. Amb la tornada d’Adolfo, ara mateix l’única baixa que té Plaza és la de Sergio Lozano. El partit es podrà veure en directe a BarçaTV, BarçaTV+ i Tdp aquest divendres a partir de les 21h.

Plaza: “Els dos arribem en un bon moment”

El tècnic ha destacat el retorn d’Adolfo però avisa que no està al 100%. “Arriba just però tindrà alguns minuts”. Sobre el rival, Plaza diu que “des de l’arribada de Tino Pérez són un equip més directe i molt perillosos per la seva rapidesa i mobilitat”, i està convençut que es veurà un gran partit de futbol sala. “Els dos equips arribem en un bon moment, alliberats de pressió per la classificació per a la Final a Vuit de la Champions, serà un partit per gaudir-lo i intentar seguir remuntant posicions”, diu el tècnic, que reconeix que se li fa “estrany” que hagi passat tant de temps des de l’última visita a la pista de Movistar Inter. “Tot i que podrà entrar una mica de públic –s’esperen unes 300 persones- no serà el mateix que abans”, diu Plaza. “A veure si poc a poc podem anar recuperant la normalitat perquè en aquest tipus de partits encara es fa més evident que vivim una situació excepcional i que genera desconcert i tristesa”, explica el tècnic.

Igualtat a la classificació

Ara mateix el Barça és cinquè a la lliga i té dos punts menys i un partit més que Movistar Inter, que són quarts. El líder és el Llevant, amb dotze punts i un partit més que el Barça, a falta de 13 jornades per acabar la fase regular. Barça i Movistar Inter arriben al partit amb la moral de les victòries europees contra ACCS (2-1) i Kherson (4-2), i amb dinàmiques molt positives a la lliga. Els de Plaza han encadenat 4 victòries consecutives i 12 partit invictes, amb 9 triomfs i 3 empats; mentre que Movistar Inter ha sumat els 9 últims punts en joc i va derrotar també a Valdepeñas entre setmana (6-2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut