Industrias - FC Barcelona: S'esvaeix la Final Four i la ratxa triomfal (3-1)

Industrias - FC Barcelona: S'esvaeix la Final Four i la ratxa triomfal (3-1)

Els blaugranes, que aquest curs encadenaven 15 partits seguits sense perdre, han quedat eliminats de la Copa

Punt final a la Copa i a la ratxa triomfal. El Barça ha caigut derrotat a la pista de l'Industrias als quarts de final copers (3-1). El gol de Ximbinha ha quedat neutralitzat pel doblet de Drahovsky i per la diana de Petry. D'aquesta manera, els 15 partits imbatuts d'aquest curs s'han frenat. I el campió de Copa de les tres darreres edicions ha perdut per primera vegada des del 2016 en el torneig coper. 

Igualtat enmig de la intensitat

Dídac ha estat el jugador culer amb més focus en els compassos inicials. En un context d'iniciativa colomenca, el porter barceloní ha evitat que l'1-0 de Drahovsky s'engrandís més. Si els de Javi Rodríguez han sacsejat les estadístiques de xuts a porta, els d'Andreu Plaza han dominat la possessió. Tot en uns minuts enèrgics. 

A partir de l'equador de la primera meitat, el guió d'aquests quarts de final ha virat. El Barça ha utilitzat el control de la pilota per dibuixar l'empat. Dyego, en una acció plena de desequilibri, ha dinamitat l'1-1, obra de Ximbinha. Ha estat l'únic esfèric que ha acabat al fons de la xarxa en la successió de llançaments barcelonistes.

Encara que els culers han agafat el relleu de les aproximacions al Santa Coloma, el matx s'ha mantingut en un ritme trepidant. I bé podria haver-se decantat cap a qualsevol costat, però el descans ha reflectit un 1-1

L'inici de la segona meitat ha sigut un calc de la primera. Els reflexos del 21 blaugrana han relluït per sobre els llançaments locals. Posteriorment, a l'altra porteria, les intervencions de Mario també han negat la festivitat blaugrana. Dyego i Ximbinha, dos dels homes més actius en atac, i Marcenio han testat l'habilitat del porter d'Industrias.

Altre cop, els colomencs s'avancen i sentencien

L'aparició alternada dels dos guardians dels pals ha fet evident el traspàs constant del domini del matx. Drahovsky, amb el 2-1, ha estat l'artífex de l'apoderament de l'electrònic. Però en un partit d'infinits episodis, el Barça no s'ha quedat de braços plegats i ha posat setge per retornar la igualada. Més llunyana, quan en un xut esporàdic local s'ha vist el 3-1. 

La figura del porter-jugador blaugrana no ha impedit el pas de l'Industrias a la Final Four. D'aquesta manera, la ratxa de 15 partits seguits invictes ha quedat frenada. I el campió de Copa de les tres darreres edicions, que no perdia un matx coper des del 8 de novembre de 2016 a la pista del Llevant, ha quedat eliminat en els quarts de Copa

Ara toca aixecar-se i afrontar el següent compromís lliguer. Dissabte 13 de febrer (17 hores) contra el Jimbee Cartagena. 

FITXA DEL PARTIT 

Industrias, 3
Barça, 1

Industrias: Mario, Corso, Sepe, Bermusell i Drahovsky -cinc inicial- Álvarez, Uri Santos, Bruno Petry, Cardona i Khalid.
Barça: Dídac, Marcenio, Dyego, Esquerdinha i Ximbinha -cinc inicial- Aicardo, Coelho, Matheus, Joselito i Daniel.

Gols: 1-0, Drahovsky (min. 3); 1-1, Ximbinha (min. 10); 2-1, Drahovsky (min. 29); 3-1, Petry (min. 33)

Àrbitres: Alberto Centeno i Jordi Centeno. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut