Peñíscola Globeenergy - Barça: Tres punts soferts (1-3)

Peñíscola Globeenergy - Barça: Tres punts soferts (1-3)

El gol d’Esquerdinha i el doblet de Marcenio permeten als d’Andreu Plaza començar la segona volta amb triomf

Triomf a Peníscola per començar amb bon peu la segona volta. El Barça ha derrotat el Peñíscola Globeenergy a domicili (1-3), tot i les importants baixes de Dídac, Lozano, Adolfo, Aicardo i Ferrao, i suma tres punts que el permeten continuar amb l’escalada. En una pista històricament complicada per als blaugrana i amb un rival contra el que s’encadenaven dues derrotes seguides, els gols d’Esquerdinha i Marcenio (x2) han resultat determinants.

I això que, tal i com es preveia, el Peñíscola, que ja va guanyar al Palau (3-4), no ha posat les coses fàcils. Amb ganes de capgirar la mala ratxa, l’equip local ha sortit amb l’objectiu de donar la sorpresa. Ben plantat sobre la pista, ha tingut un parell d’ocasions, sent la més clara en l’i

nici una rematada d’Agustín Plaza a boca de canó que ha salvat Feixas (min 6). 

Però, a poc a poc, el Barça ha anat controlant el joc i ha passat a pressionar la porteria rival. Així, el primer gol no ha trigat en arribar després d’una assistència de Marcenio cap a Esquerdinha, que ha dedicat el seu gol a Sergio Lozano (0-1, min 12). 

Resultat que no s’ha tornat a moure fins a la represa, quan una assistència de Ximbinha ha estat aprofitada per Marcenio (0-2, min 28). 

Treball dur fins al final

Malgrat tot, el Peñíscola, que s’ha trobat una vegada i una altra amb un Feixas molt segur, ha pogut reduir diferències a gairebé 7 minuts del final a través de Bruno Gomes (1-2, min 34). Gol que ha donat aire els locals, que han obligat els blaugrana a defensar-se, especialment després de l’entrada del porter-jugador dels castellonencs.

Però davant d’aquests intents locals, Joselito ha estat qui ha tingut l’opció més clara amb un xut contra el pal, mentre que finalment Marcenio, a falta de tres segons, ha posat la sentència (1-3, min 40).

Amb la classificació per a la Copa ja assegurada la setmana passada, aquest triomf permet seguir escalant posicions i afrontar l’aturada amb bones sensacions, també amb l’objectiu de recuperar figures importants com ara Ferrao, Aicardo o Dídac. El proper compromís ja serà el cap de setmana del 6-7 de febrer, contra el Palma.

LA FITXA

Peñíscola Globeenergy, 1
Barça, 3

Peñíscola: Molina, Igor, Rubén Orzáez, Paniagua, Iván Rumbo –cinc inicial- Bruno Gomes, Rahali, Tuli, Agustín Plaza, Luciano Gauna, Walex.

Barça: Feixas, Marcenio, Dyego, Esquerdinha, Ximbinha –cinc inicial- Daniel, Joselito, Matheus, André Coelho.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min 12). 0-2, Marcenio (min 28). 1-2, Bruno Gomes (min 34). 1-3, Marcenio (min 40). 

Àrbitres: Martínez Flores, Navarro Liza. Groga a Bruno Gomes, del Peñíscola, i a Matheus i Dyego, del Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut