Barça-ACCS, eliminatòria estel·lar de vuitens

Barça-ACCS, eliminatòria estel·lar de vuitens

El Barça es jugarà l’accés a la Final a Vuit de la Champions contra el campió francès que compta amb Ricardinho, Ortiz i N’Gala a les seves files i està entrenat per Jesús Velasco

El Barça es veurà les cares amb el potent ACCS francès als vuitens de final de la Champions. Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà al Palau Blaugrana entre els propers 16 i 21 de febrer (horari per confirmar). L’ACCS és, amb tota probabilitat, el rival més potent que li podia tocar al Barça d’entre els vuit possibles. Compta a les seves files amb estrelles com els ex interistes Ricardinho, Ortiz, N’Gala i Abdessamad Mohammed i el seu entrenador és Jesús Velasco. Els francesos, que debuten a Europa, venen d’eliminar al Pesaro, campió d’Itàlia (2-2, 8-7pp), i tindran la baixa de Bruno Coelho per sanció.

Totes les eliminatòries

Els vuitens de final han quedat definits així:

Barça-ACCS (FRA)

Inter (ESP)-Kherson (UKR)

Aktobe (KAZ)-Dobovec (SVN)

Kairat (KAZ)-United Galati (ROU)

Olmissum (CRO)-KPRF (RUS)

Benfica (POR)-Berettyóújfalu (HUN)

Ugra (RUS)-Vytis (LTU)

Sporting Club (POR)-Chrudim (CZE)

“Sempre competim bé en les grans cites”

El segon entrenador Miguel Andrés ha estat l’encarregat de valorar l’emparellament Barça-ACCS. “És un equip que és molt més que Ricardinho, compta amb els millors jugadors francesos i és el rival més temible segurament, però per una altra banda jugarem a casa i sempre competim bé en les grans cites i contra els equips que més ens exigeixen”, avisa Miguel Andés.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut