Barça - Aspil: Classificació per a la Copa dedicada a Lozano (4-2)

El Barça tanca la primera volta amb la classificació matemàtica per a la Copa d'Espanya gràcies als gols de Dyego (2), Joselito i David en pròpia

Victòria blaugrana en el darrer partit de la primera volta per certificar la classificació per a la Copa. Els culers han superat a l'Aspil Ribera Navarra (4-2)) gràcies als gols de Dyego (2), Joselito i David en pròpia porteria, i dediquen així la classificació per a la Copa d’Espanya al capità Sergio Lozano, recentment lesionat de gravetat. Un partit on els barcelonistes arribaven amb moltes baixes: a més del ja mencionat Lozano, Andreu Plaza tampoc ha pogut comptar amb Dídac, Aicardo, Adolfo i Ferrao. Tot i així, victòria molt treballada del Barça al Palau Blaugrana.

Intercanvi de cops inicial

Un inici frenètic ha avançat als visitants als 16 segons de partit mitjançant Javivi (0-1, min. 1), però el Barça ha reaccionat ràpidament amb una gran acció personal de Joselito, que ha clavat a l'escaire l'empat (1-1, minut 6). L'alegria, però, ha durat poc als culers, i David ha tornat a avançar al Ribera Navarra (1-2, minut 9).

El ritme no s'ha aturat i de nou, replica gairebé immediata: canonada llunyana de Dyego per tornar a igualar el matx (2-2, minut 11). Després d'aquesta pluja de gols inicial, les ocasions han seguit apareixent per a tots dos equips en una primera molt entretinguda, però ja sense més gols fins al descans.

Culminen la remuntada

Ja a la segona meitat, intercanvi de cops constant a totes dues a àrees, amb moltes ocasions de gol i fins i tot, gol anul·lat a David per mans. Finalment ha estat Dyego qui ha vist porteria per segona vegada amb un xut que ha tocat en el porter visitant (3-2, minut 27), avançant als barcelonistes per primer cop en tot el partit.

Amb el gol, el Barça ha seguit buscant la porteria rival, i la insistència ha acabat obtenint el seu premi: xut d'André Coelho que toca en David i es cola al fons de la xarxa rival (4-2, minut 33). Un gol que sentenciaria el duel, tot i que Miquel Feixas ha hagut d'aparèixer fins al final per salvar les arribades visitants. Finalment, victòria blaugrana i classificats matemàticament per a la Copa.

Barça, 4
Aspil, 2

Barça: Feixas, Marcenio, Dyego, Esquerdinha, Ximbinha -cinc inicial-. Povill, Mario, Matheus, Joselito, André Coelho, Daniel.
Aspil: Gus, Nil, Javivi, Sena, Gabriel -cinc inicial-. Dani Martín, Ibarra, David, Terry.
Gols: 0-1, Javivi (min. 1); 1-1, Joselito (min. 6); 1-2, David (min. 9); 2-2, Dyego (min. 11)
Àrbitres: Carreira Romero i Ferrero Carballal, han amonestat a Javivi i Dyego.