Setmana amb doble compromís de lliga i sortieg Champions

Setmana amb doble compromís de lliga i sortieg Champions

A l’espera aquesta tarda dels resultats de la ressonància de Lozano, l’equip s’ha entrenat aquest dilluns al matí per preparar el doble compromís contra Aspil i Peñíscola amb cinc baixes i la novetat del tanca del filial Mario López

El Barça, encara pendent dels resultats de les proves de Lozano, ja prepara el primer dels dos partits de lliga que disputarà aquesta setmana: al Palau contra Aspil-Jumpers Ribera Navarra, amb el bitllet per a la Copa d’Espanya en joc en l’últim partit de la primera volta (dimecres 20/1, 20h, BarçaTV i BarçaTV+); i a la pista de Peñíscola (dissabte 23/1, 12h, Tdp).

Mario, la novetat

La plantilla té cinc baixes confirmades per a aquests dos partits: Dídac (Covid), Adolfo i Aicardo (lesions musculars); Ferrao (molèsties bessó dret) i Lozano (pendent resultats). Per aquest motiu, Andreu Plaza ha fet pujar el tanca del filial Mario López, ex Industrias, per reforçar l’equip fins a recuperar efectius. Per dimecres Plaza té 12 jugadors disponibles, comptant el porter del filial Óscar de la Faya i el mencionat Mario López. En cas de victòria, l’equip s’asseguraria matemàticament l’accés a la Copa d’Espanya.

Dijous, sorteig de Champions

L’altra gran cita de la setmana és el sorteig dels vuitens de final de Champions que es disputaran entre el 16 i el 21 de febrer. El sorteig tindrà lloc el proper dijous dia 21/1 a la seu de la UEFA a Nió. Serà un sorteig condicionat i el Barça, com a cap de sèrie número 1, només té vuit possibles rivals: el Dobovec (Eslovènia); el Kherson (Ucraïna); el Chrudim (República Txeca); el Vytis (Lituània), l'Olmissum (Croàcia); el Berettyóújfalu (Hongria); el United Galtati (Romania); i el perillós ACCS de Ricardinho i Ortiz (França). Serà una eliminatòria a partit únic, a la pista de l’equip que determini el sorteig, i el guanyador accedirà a la Final a Vuit de Minsk prevista per finals d’Abril, dates per confirmar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut