El campió comença la defensa del títol

El campió comença la defensa del títol

El Barça afronta una eliminatòria trampa de setzens de final de Champions a partit únic contra el Prishtina de Kosovo amb 5 baixes destacades i el retorn de Feixas a la porteria (divendres 15/1, 18:30h, Palau Blaugrana, BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3)

El Barça de futbol sala comença el camí cap a Minsk, la seu prevista per la Final a Vuit d’una Champions que aquesta temporada canvia de format. Dues eliminatòries a partit únic i per sorteig amb caps de sèrie: setzens de final, entre el 15 i el 16 de gener; vuitens de final, entre el 16 i el 21 de febrer; i la mencionada Final a Vuit en una data per confirmar a Minsk (abril/maig). 

Debut amb cinc baixes

Els de Plaza són els vigents campions d’Europa. Van alçar el títol corresponent a la temporada 2019/20 el passat mes d’octubre al Palau i aspiren a un fet inèdit: guanyar dues Champions en una mateixa temporada. El rival en el debut és el semi-desconegut Prishtina, campió de Kosovo i que ve d’eliminar el Tirana albanès (3-0). Per a aquest partit Plaza compta amb les baixes de Dídac, confinat per positiu Covid; Aicardo i Adolfo, per lesions musculars; Ferrao, amb molèsties al bessó de la cama dreta; i André Coelho, que arrossega sanció de la temporada passada amb Benfica. La convocatòria és d'onze jugadors, els 10 disponibles del primer equip i el porter del filial Óscar de la Faya. El partit serà aquest divendres 15/1 a les 18:30 al Palau i s'oferirà en directe per BarçaTV, BarçaTV+ i Esport3.

“Màxim respecte a la competició i al rival”

El tècnic Andreu Plaza i el porter Miquel Feixas alerten dels perills del debut. “Sobretot es tracta de respectar al rival, a la competició i a nosaltres mateixos”, diu Feixas, que es mostra il·lusionat pel seu retorn. “És una llàstima que sigui per la baixa de Dídac, però afronto la meva oportunitat amb moltes ganes i motivat de tornar a gaudir d’aquest esport amb els meus companys a la pista i transmetre aquesta alegria al grup”, explica el porter, que ja somia  tornar a aixecar el títol. “Aquesta ha de ser la nostra mentalitat, la d’anar a per totes i, si és possible, tornar a guanyar la Champions i fer història en ser el primer equip que n’aixeca dues en una temporada”, diu Feixas.

“Trobarem a faltar la nostra afició”

Per la seva banda, el tècnic Andreu Plaza lamenta la falta de públic. “Aquest any la competició té un format atractiu i és una llàstima que la nostra afició no pugui estar al nostre costat perquè no tenim gaires oportunitats de jugar partits de Champions al Palau”, diu Plaza, que reconeix que tenen poca informació del rival. “Hem d’afrontar el partit pensant en nosaltres i hem fer bé les coses, sobretot amb màxima concentració, per evitar disgustos”, diu el tècnic, que reconeix que la Champions és única. “És una competició molt especial, que ens fa molta il·lusió i ser campió d’Europa és molt difícil però és un objectiu prioritari i ha de ser sempre la màxima aspiració del nostre Club”, diu ambiciós.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut