“El Prishtina vindrà extra motivat”

“El Prishtina vindrà extra motivat”

El responsable d’scouting, Miguel Andrés, adverteix del perill que suposa una eliminatòria a partit únic davant d’un rival i d’uns jugadors que “tenen un gran aparador" al Palau i contra el Barça

El Barça debuta a la Champions aquest divendres contra el Prishtina en una eliminatòria a partit únic de setzens de final que es disputarà al Palau (15/1, 18:30, BarçaTV i Esport3). El rival és el campió de Kosovo, el Prishtina, un equip desconegut i que jugarà un dels partit més importants de la seva història al Palau.

Sempre motiva enfrontar-se al Barça

“El principal perill és aquest, la motivació que tindran per enfrontar-se al Barça i en un escenari que per a ells és un aparador perfecte”, avisa Miguel Andrés, responsable de l’scouting. 

“Sincerament no tenim massa informació i hem pogut veure poques coses del Prishtina, però sabem que és un equip bàsicament integrat per internacionals kosovars, amb dos jugadors que destaquen per sobre la resta, el porter Krasniqi i el capità Dervishaj, un macedoni -Ibishi-, i també acaben de fitxar un reforç brasiler, Leandro Monteiro, que pot marcar la diferència”, avisa Miguel Andrés.

Ja han superat una eliminatòria

El Prishtina va eliminar al Tirana d’Albània als 1/32 de final per 3-0. “És un rival que mereix el màxim respecte i la màxima concentració per evitar disgustos, i això és el que hem volgut transmetre a la plantilla, esperem un equip que, segurament, plantejarà un partit molt defensiu i sabem que tocarà picar pedra per passar de ronda, això és la Champions i en aquesta competició ningú regala res”, avisa Miguel Andrés.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut