Cinc nominacions als millors del món

Cinc nominacions als millors del món

El Barça torna a acaparar les candidatures dels premis Futsal Planet Awards 2020 amb cinc finalistes en les diferents categories: Ferrao i Lozano (Millor Jugador); Dídac Plana (Millor Porter); Andreu Plaza (Millor Entrenador); i Barça (Millor Club)

El portal FutsalPlanet ha fet públiques les nominacions als millors del món de l’any 2020 amb protagonisme clar del Barça, amb cinc finalistes en les diferents categories. Recordem que l’any 2019 el Barça ja es va endur els premis com a Millor Club, Ferrao va ser millor jugador del món, i Andreu Plaza va ser distingit com a millor entrenador del món. Ara la història es repeteix sobretot gràcies a la Champions, Copa d’Espanya i Copa del Rei aconseguits el 2020 com a col·lectiu.

Lozano i Ferrao, nominats a millor jugador

Els dos ja saben el què és guanyar aquest guardó. Lozano va ser millor jugador del món el 2013 i Ferrao, actual número 1, el 2019. I els dos parteixen també entre els favorits aquest 2020, amb el permís d’altres cracks mundials com són Pito (Movistar Inter), Rodrigo (Magnus) i Niyazov (KPRF), que parteixen entre els principals aspirants del 2020. El gran absent de la llista és Adolfo, MVP i màxim golejador de la lliga espanyola i MVP de la Copa d’Espanya i que l’any passat va quedar en segona posición als Futsal Planet Awards.

Plaza podria repetir com a millor entrenador

Andreu Plaza, que ja va guanyar el guardó de millor entrenador del món del 2019, està entre els nominats i principals favorits a guanyar el guardó del 2020 gràcies al triplet Champions, Copa d’Espanya i Copa del Rei aconseguit. El seus principals rivals seran els següents tècnics: Ricardinho (Magnus); Tino Pérez (Movistar Inter), Zoidze (KPRF) i Nuno Dias (Sporting).

Dídac s’estrena en la categoria de millor porter

Primera nominació, i merescudíssima, per a Dídac Plana, l’altre MVP de la final de la Champions. El d’Arenys s’ha consolidat com el gran referent a la porteria blaugrana i ha complert amb nota alta la dificilíssima missió de suplir a Paco Sedano i Juanjo. El porter de Kairat ‘Higuita’ ha guanyat les dues últimes edicions i torna a estar nominat, igual que els porters de Movistar Inter Jesús Herrero, i de Valdepeñas Edu Sousa. Completen les nominacions porters de primer nivell com Guitta (Sporting Portugal) i Roncaglio (Benfica).

El Barça aspira al tercer guardó de millor club

El Barça, que ja va guanyar l’any passat, ha sigut dues vegades millor Club del món: els anys 2012 i el 2019. Ara torna a estar entre els 10 nominats, juntament juntament amb els següents clubs: Magnus (BRA), Mes Sungun (IRN), KPRF (RUS), Movistar Inter (ESP), Nagoya Oceans (JPN), PTT Chonburi (THA), Corinthians (BRA), Sporting Club Portugal (POR); i Thai Son Nam FC (VIE).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut