“Suspendre la Supercopa era la decisió més sensata”

“Suspendre la Supercopa era la decisió més sensata”

El manager Txus Lahoz valora positivament la decisió de la RFEF per les dificultats organitzatives que comportava el temporal a Madrid i també es mostra il·lusionat amb el debut de l’equip a la Champions el proper divendres al Palau

El manager del Barça de futbol sala, Txus Lahoz, ha valorat en una entrevista als mitjans del Club la suspensió de la Supercopa i també ha passat revista a l’actualitat del primer equip. El debut a la Champions contra el Prishtina al Palau, la recuperació de l’equip després d’un mal inici de lliga, els títols de Champions i Copa del Rei aconseguits, i la confiança cega en el projecte són els eixos principals de la xerrada amb el manager del Barça de futbol sala. I és que el Barça està d'enhorabona perquè torna a estar nominat com a millor Club del món als Futsal Awards 2020.

Suspensió Supercopa

“Donades les circumstàncies no hi havia gaires alternatives i la suspensió era el més sensat: era un patiment el viatge fins a Madrid; el transport intern; i també les dificultats dels jugadors de Inter per passar els PCR’s pertinents”, explica Lahoz. “Ja sabiem que seria una temporada atípica i que hi hauria dificultats, els números de la pandèmia no milloren, hem de ser forts de cap per adaptar-nos a aquesta situació i només podem planificar setmana a setmana”, explica Lahoz. 

Reptes immediats

“Un avantatge no jugar la Supercopa? Està clar que ara venen dos reptes molt importants que són el debut a la Champions i el partit contra Ribera en el qual ens hi juguem la classificació per la Copa. Es pot mirar de dues maneres: per un costat podrem preparar millor aquests dos compromisos, però per un altre costat era una gran oportunitat per guanyar un títol més i seguir agafant confiança”, explica el manager del Barça de futbol sala.

Dinàmica del primer equip

Sobre la dinàmica de l’equip aquesta temporada, Txus Lahoz recorda els èxits a la Champions i a la Copa del Rei. “Estem on volíem, hem passat per moments difícils però hem tingut paciència, no hem perdut el cap, estem al Barça i toca aguantar la pressió i hem superat tots els entrebancs amb la gent que som i confiem cegament en el projecte que tenim per seguir lluitant per tots els títols que vindran”, diu Lahoz. En aquest sentit, les múltiples nominacions als millors del món als Futsal Awards 2020 també ens reforcen", diu Lahoz.

Debut a la Champions

“Ens fa molta il·lusió començar la defensa del títol. La Champions per a nosaltres és el títol més important de la temporada, la cirereta del pastís, i l’única llàstima és que no podrem comptar amb públic a les graderies ara que juguem l’eliminatòria a casa”, valora Txus Lahoz, que es mostra ambiciós. “L’objectiu és tornar a disputar la final amb les mateixes opcions que vam tenir en l’última Champions però hem de respectar tots els rivals i anar ronda a ronda”, respon quan li plantegen el repte històric d’intentar guanyar dues Champions en una mateixa temporada.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut