Antequera - Barça: S’escapa la victòria (2-2)

Antequera - Barça: S’escapa la victòria (2-2)

Un gol de Nando a un minut per al final decideix el repartiment de punts

El Barça de futbol sala no ha pogut començar l’any amb victòria. Els d’Andreu Plaza han empatat contra l’Antequera, a domicili, i sumen un punt de la seva visita al Pavelló Fernando Argüelles. Un gol de Nando a falta de poc més d’un minut per al final de l’enfrontament, amb l’Antequera jugant amb porter-jugador, ha decidit el duel (2-2). Un partit molt entretingut, amb molt de ritme i infinitat d’ocasions per part dels dos conjunts, que finalment ha acabat amb taules.

Un punt que acosta una mica més el Barça a la Copa, a banda de permetre sumar ja vuit jornades seguida sense perdre.

Ritme i ocasions des de l’inici

El viscut a Antequera ha estat un duel molt entretingut. Ocasions a les dues porteries, grans intervencions dels dos porters i rematades contra el pal han estat la tònica. 

El Barça ha colpejat primer, amb un gol de Ferrao després de caçar un refús en una rematada de taló d’Adolfo (0-1, min 4). Però l’Antequera no s’ha rendit i ha avisat amb una rematada de Vargas contra el pal (min 8). 

Ha pogut ampliar diferències l’equip català, amb accions d’Adolfo, Ferrao o una nova rematada, aquest cop de Daniel, contra el pal. Però ha estat Álex Fuentes, en un contracop, qui ha fet l’1-1 amb assistència de Raúl Canto (1-1, min 16). 

Resultat que tampoc no ha canviat el guió, amb dos porters decisius –especialment el local Conejo- i ocasions en totes dues àrees. Després del descans, Lozano ha tornat a avançar el Barça en una gran jugada de combinació amb Adolfo i Esquerdinha (1-2, min 23). Però la victòria s’ha acabat escapant, malgrat les ocasions tingudes, amb un gol de Nando, sol al segon pal (2-2, min 39), quan l’Antequera jugava amb porter-jugador. 

Repartiment de punts, doncs, en l’últim partit de Lliga abans dels propers reptes blaugrana. Perquè el proper dilluns 11, els d’Andreu Plaza juguen la final de la Supercopa d’Espanya contra l’Inter, mentre que el proper divendres 15 serà el torn del retorn de la Champions, amb el partit dels setzens de final contra el Prishtina kosovar, al Palau.

LA FITXA

BeSoccer CD UMA Antequera, 2
Barça, 2

Antequera: Conejo, Miguel, Alvarito, Álex Fuentes, Joaki –cinc inicial- Óscar, Nando, Raúl Canto, Cobarro, Vargas, Javi Amorós, David Velasco.

Barça: Dídac, Lozano, Daniel, Adolfo, Ferrao –cinc inicial- Dyego, Ximbinha, Marcenio, Esquerdinha, André Coelho, Matheus.

Gols: 0-1, Ferrao (min 4). 1-1, Álex Fuentes (min 16). 1-2, Sergio Lozano (min 23). 2-2, Nando (min 39). 

Àrbitres: Mayo López, Panadero Díaz-Concha. Groga a Álex Fuentes i Raúl Canto, per part local, i a Dyego, per part visitant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut