Barça-Burela: Completen una setmana rodona (5-2)

Els d’Andreu Plaza sumen la quarta victòria seguida a la competició domèstica

Victòria solvent per tancar una gran setmana. Després de la consecució de la Copa del Rei els d’Andreu Plaza han aconseguit la quarta victòria seguida a la Lliga, imposant-se al Burela 5-2 en una gran primera meitat blaugrana. Els golejadors han estat Ximbinha, Joselito, Adolfo, Ferrao i Dídac.

Gran primera meitat culer

El Barça ha començat el partit amb intensitat i Sergio Lozano ha estat el primer en intentar marcar el primer gol. Poc després el capità culer s’ha hagut de retirar per un fort cop en un dit de la mà. El Barça ho ha seguit provant, en aquesta ocasió han estat Esquerdinha, amb una rematada que ha sortit fregant el pal, i Dyego amb un xut potent que ha marxat fora per ben poc.

La insistència blaugrana ha trobat la seva recompensa en una acció col·lectiva, amb assistència final d’Esquerdinha. La superioritat era blaugrana i Daniel ha estat a punt de situar el 2-0 però el porter visitant Edu ha tret una mà salvadora. Joselito si ha estat més afortunat de cara a porteria, després de dos xuts al pal, i ha marcat el 2-0 (min 11). Burela ha jugat amb el porter-jugador quan restaven 5 minuts pel descans i Adolfo ha situat el 3-0 a dos minut pel descans.

Sentencien el triomf

Els blaugranes han saltat a la segona meitat protagonitzant les accions de perill i Ferrao ha situat el 4-0 al minut 29, en aprofitar una gran assistència de Lozano. Pocs segons després Renato ha retallat diferències amb un gol de falta directa (4-1). El conjunt visitant ha tornat a veure porteria poc després, amb una diana de Iago Míguez (min 30).

El Barça ha buscat el gol de la tranquil·litat i Sergio Lozano ha enviat la pilota al pal, el quart del matx per als culers. A quatre minuts pel desenllaç Dídac ha marcat el 5-1 en el que ha estat el seu tercer gol del curs (min 36). El marcador ja no s’ha mogut i el Barça suma el quart triomf en Lliga i tanca una setmana perfecta després de conquerir la Copa del Rei.

Barça, 5
Burela, 2

Barça: Dídac, Sergio Lozano, Joselito, Adolfo i Ferrao –cinc inicial-, Marcenio, Esquerdinha, Dyego, Ximbinha i André Coelho.

Burela: Edu, Iago Míguez, Renato, Javi Rodríguez i Quintela –cinc inicial-, Lucho, Álex Diz, Matamoros, Pitero i David Pazos.

Gols: 1-0, Ximbinha (min 7); 2-0, Joselito (min 11); 3-0, Adolfito (min 18); 4-0, Ferrao (min 29); 4-1, Renato (min 29); 4-2, Iago Míguez (min 30); 5-2, Dídac (min 36).

Àrbitres: Marcos Blas i Rubén Romero. Han amonestat amb targeta groga als blaugranes Ferrao i Esquerdinha i al visitant David Pazos.