Barça-Burela: Classificats per als quarts de la Copa del Rei (3-0)

Barça-Burela: Classificats per als quarts de la Copa del Rei (3-0)

Els d’Andreu Plaza s’imposen amb un doblet de Ximbinha i un gol d'Adolfo en un duel igualat disputat a la Ciutat Esportiva

Un triomf que val un bitllet per als quarts de final de la Copa del Rei. El Barça ha sabut aprofitar les seves ocasions, amb un doblet de Ximbinha i un gol d'Adolfo, per imposar-se al Burela als vuitens de final de la Copa del Rei (3-0). Un duel obert però amb una sòlida defensa culer. 

Ximbinha aplana el camí

El Barça ha saltat al parquet de la Ciutat Esportiva amb intensitat i ganes d’encarrilar el pas als quarts de final de la Copa del Rei. I Ferrao ha firmat la millor ocasió culer amb un xut que ha desviat el porter Kaluza. El bon inici blaugrana ha tingut la recompensa en el gol de Ximbinha als cinc minuts de joc. Un gran gol de volea del barcelonista per situar l’1-0.

Amb el pas dels minuts el marcador no s’ha mogut tot i les aproximacions dels dos conjunts i la reaparició d’Aicardo després de la seva lesió. En un matx obert Aicardo ha estat a punt de situar el 2-0, però novament Kaluza ha tret la pilota amb el peu. Joselito i Ferrao també ho han provat, mentre que Burela ho provava al contraatac. 

El conjunt visitant ha estat a punt de marcador en una falta molt perillosa a prop de l’àrea, però entre Dídac i Dyego han tapat qualsevol opció d’empat. Poc abans del descans Ximbinha ha enviat la pilota al pal en un bon xut del jugador culer. Amb l’1-0 s’ha marxat al descans. 

Partit obert

Els primers compassos de la segona meitat han deparat un matx més obert i amb ocasions de perill per als dos conjunts. El marcador no es movia amb el pas dels minuts i han estat Sergio Lozano i Coelho que ho han intentat amb xuts que han sortits desviats. 

Un gol que sentencia el matx

Novament Ximbinha ha vist porteria i ha situat el 2-0 (min 32), en aquesta ocasió en un córner. Després del gol Burela ha jugat amb el porter-jugador, però els d’Andreu Plaza han sabut aguantar el resultat i aconseguir així la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei. En els darrers segons Adolfo ha marcat el definitiu 3-0. 

Fitxa del partit:

Barça, 3
Burela, 0

Barça: Dídac, Sergio Lozano, Dyego, Joselito i Ferrao –cinc inicial-, Adolfo, Daniel, Marcenio, Aicardo, Matheus, Ximbinha, André Coelho i Esquerdinha.

Burela: M. Kaluza, Renato, Javi Rodríguez, Iago Míguez i Pitero –cinc inicial-, Ález Diz, Lucho, Eto’o, David Pazos, Quintela i Matamoros. 

Gols: 1-0, Ximbinha (min 5); 2-0, Ximbinha (min 32); 3-0, Adolfo (min 40).

Àrbitres: Óscar Alonso i Tomás Santander. Han amonestat amb targeta groga als blaugranes Ximbinha, Sergio Lozano i Aicardo i al jugador visitant Matamoros. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut