La Final 4 Copa del Rei, a Màlaga i contra el Betis

La Final 4 Copa del Rei, a Màlaga i contra el Betis

Les semifinals Real Betis Futsal-Barça i Jaén Paraíso Interior-Industrias Santa Coloma es disputaran el dissabte 19/12; i la final serà diumenge 20/12 al Martín Carpena

Aquest matí ha quedat definida la seu i els emparellaments de la Final Four de la Copa del Rei 2019/20 que se celebrarà finalment a Màlaga (Martín Carpena), el cap de setmana del 19 i 20 de desembre. El sorteig celebrat a Las Rozas ha deparat els següents emparellaments:

Dissabte 19/12 (semifinals)

Real Betis Futsal-Barça (14h, Teledeporte)

Jaén Paraíso Interior-Industrias Santa Coloma (16h, Teledeporte)

Diumenge 20/12 (final)

Final entre vencedors semifinals (20:30h, Teledeporte)

Valoració Andreu Plaza

“Sincerament és una Final Four i no tenia preferències de rival. Totes les eliminatòries a partit únic són igual de complicades, sigui quin sigui l’oponent. Té l’atractiu afegit que serà una semifinal entre dos clubs històrics de futbol i dues marques molt potents, i el Betis és un equip amb jugadors molt experimentats tot i que acaba de pujar de Segona”, diu Plaza sobre el rival.

“De Màlaga tenim bons i mals records, la pena és que es jugarà sense públic una altra vegada i això ens condiciona molt a tots. Allà hi vam guanyar la Copa i vam perdre el play-off, esperem que a la tercera també sigui la vençuda i puguem tornar com a campions, que no oblidem que seria el segon títol de la temporada i la nostra tercera Copa del Rei consecutiva”, afegeix Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut