ElPozo Múrcia – Barça: Cop sobre la taula (0-3)

Els gols de Dyego, Lozano i Dídac permeten als d’Andreu Plaza seguir escalant posicions

Victòria d’or del Barça a la Lliga. Un mes i mig després de la final de la Champions al Palau Blaugrana, el Barça i ElPozo Múrcia s’han tornat a veure les cares. I, com ja va passar al Palau, el partit s’ha acabat tenyint de blaugrana. L’equip d’Andreu Plaza ha aconseguit guanyar els murcians i s’emporten un triomf important per seguir escalant posicions. Aquest cop, al Palacio de los Deportes de Múrcia i amb els gols de Dyego i Lozano, en el primer temps, i de Dídac, en el tram final.

I això que, com llavors, ElPozo Múrcia no ho ha posat fàcil, primer en uns minuts inicials en què ha portat el pes del partit. Però, en el primer temps, i malgrat les grans intervencions d’un Juanjo molt encertat sota pals, a poc a poc el Barça ha anat despertant i ha acabat controlant el joc. També el marcador, després dels gols que han fet Dyego i Lozano. El brasiler ha obert la llauna, amb una voleia després de rematar un córner de primeres (0-1, min 12). Minuts més tard, Lozano ha aconseguit fer el 0-2 abans del descans en una jugada personal (0-2, min 19).

El pas pels vestidors, però, ha canviat la dinàmica i ElPozo, dos gols per sota, s’ha abocat més a l’atac. Els ha ajudat, a més, que els catalans han arribat ràpid a la cinquena falta (min 28) i Marcel ha tingut l’ocasió més clara amb una rematada contra el travesser.

Dídac, MVP

L’equip blaugrana, que podria haver ampliat distàncies en una contra de Joselito on Juanjo ha tornat a aparèixer per salvar el gol de Ferrao, ha aguantat força estona amb les cinc faltes. No ha pogut evitar la sisena, i per tant el doble penal, però Dídac ha desviat amb el cos el xut de Marcel (min 36).

Amb porter-jugador, la pressió a la porteria visitant encara ha estat més insistent. Però novament ha aparegut Dídac per encaminar el Barça cap a la victòria. No només perquè ha tret un xut perillós de Fernando sinó perquè ha fet el gol que ha deixat sentenciat el duel, quan ha marcat de porteria a porteria (0-3, min 38)

Acció definitiva, perquè ja ha deixat ElPozo sense capacitat de reacció. Un triomf molt important per continuar sumant a la Lliga, després d’un inici de temporada ple de dificultats.

* Foto: Pascu Méndez

LA FITXA

El Pozo Múrcia, 0
Barça, 3

ElPozo: Juanjo, Alberto, Fernando, Rafa Santos, Cholo Salas –cinc inicial- Miguelín, Matteus, Paradynski, Darío, Felipe Valerio, Marcel.

Barça: Dídac, Lozano, Adolfo, Ximbinha, Matheus –cinc inicial- Ferrao, Marcenio, Joselito, Dyego, Esquerdinha, Daniel, André Coelho.

Gols: 0-1, Dyego (min 12). 0-2, Lozano (min 19). 0-3, Dídac (min 38).

Àrbitres: Martínez Segovia, Munez Carpintero. Groga per als visitants Daniel i Sergio Lozano.