Esquerdinha:

Esquerdinha: "Sempre és un plaer tornar a Múrcia"

El pivot i exjugador d'ElPozo torna a somriure a la pista després d'una temporada en blanc i ja ha marcat cinc gols en nou partits entre lliga i Champions

Esquerdinha torna a golejar i ser important a l'equip després d'una temporada en blanc per la lesió al genoll. A la lliga, ha fet quatre gols en set partits disputats. I a la Champions també va marcar un gol decisiu en la semifinal contra KPRF. És l'únic jugador del Barça que té passat a ElPozo i és molt estimat i recordat a Múrcia. Va jugar allà al filial i dues temporades al primer equip (2009/10 i 2011/12), i va guanyar una lliga (2009/10) i una Copa d'Espanya (2010) amb el conjunt murcià.

Tornada a Múrcia

"Són d'aquells partits especials, tornar a una ciutat i un Club on has jugat tants anys sempre té un component diferent, sempre és un plaer tornar a Múrcia, i en la situació en què nosaltres ens trobem encara és més important el partit i volem sumar els tres punts per començar a remuntar a la classificació", admet Esquerdinha

Sense públic és diferent

"Serà diferent sense públic, igual que ens passa a nosaltres al Palau, són pavellons amb molta pressió ambiental i ara amb la pandèmia és diferent per a tots i es nota encara més en aquest tipus de partits", argumenta Esquerdinha.

El Barça, necessitat de punts

"No hem començat la lliga com ens hauria agradat i no queda una altra que anar partit a partit començant pel de diumenge contra ElPozo i fer les coses bé, sense cometre errades. Pas a pas, volem estar a dalt, però tots els partits són molt difícils i la lliga és molt igualada ", reconeix el pivot brasiler.

El rival

"Ells són un equip molt intens i ho han demostrat sempre contra nosaltres, tot i que també els ha costat arrencar a la lliga", diu Esquerdinha sobre ElPozo. "Ara el de menys és el rival, hem de pensar en nosaltres mateixos, fer autocrítica i corregir el que estem fallant per poder recuperar a la taula", explica Esquerdinha.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut