Barça-Burela, als vuitens de Copa del Rei

Barça-Burela, als vuitens de Copa del Rei

L’eliminatòria és un deja vú dels quarts de final de la temporada passada que el Barça va resoldre a la tanda de penals per accedir a la Final Four

Ja coneixem els emparellaments dels vuitens de final de la Copa del Rei 2020/21, que enfrontaran al Barça contra el Pescados Rubén Burela en una eliminatòria que es disputarà al Palau Blaugrana a partit únic (15/12, data i hora per confirmar).

Deja vú

De fet Barça-Burela ja es van enfrontar en els quarts de final de l’edició de la temporada passada en un partit que es va resoldre a la tanda de penals (3-3, 3-2). L’atracció del partit va ser el debut de Ximbinha, que es va estrenar amb assistència i gol, en un triomf decisiu que va segellar l’accés del Barça a una Final Four encara pendent de disputar els propers 18-20 de desembre, curiosament just el cap de setmana següent del citat Barça-Burela, amb seu encara per confirmar. En aquest sentit, la RFEF ja ha confirmat també que el sorteig de la Final Four serà el proper 1 dimarts 1 de desembre, amb la presència al bombo de Barça, Industrias Santa Coloma, Jaén Paraíso Interior i Real Betis FS.

Dos emparellaments en una setmana

Curiosament Barça i Burela es veuran les cares al Palau dues vegades en una setmana. La primera en els vuitens de Final de la Copa del Rei 2020/21 (15/12, data i hora per confirmar); i la segona en la 15a jornada de lliga, prevista just set dies despres (22/12, data i hora també per confirmar).

Reaccions Andreu Plaza

"La temporada passada ja ens va costar molt de patiment eliminar al Burela al Palau i és un avís del que ens trobarem. A un sol partit sempre és més difícil i ens esperem una eliminatòria perillosa i molt complicada. El més positiu d'aquesta eliminatòria és que ens estalviem un viatge perquè jugarem a casa", valorava el míster Andreu Plaza.

La resta dels emparellaments

El sorteig dels vuitens de final de la Copa del Rei 2020/21 ha tingut lloc a Las Rozas amb l’exblaugrana Paco Sedano i Luis Amado com a mans innocents amb el següents emparellaments:

  • Software Del Sol Mengíbar - Movistar Inter
  • Sala 5 Martorell FS - Industrias Santa Coloma
  • Noia Portus Apostoli - Viña Albali Valdepeñas
  • Jaén Paraíso Interior - Jimbee Cartagena
  • Levante UD FS - CA Osasuna Magna
  • Besoccer Uma Antequera - Palma Futsal
  • Barça – Pescados Rubén Burela FS
  • ElPozo Murcia Cosa Cálida – Fútbol Emotion Zaragoza
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut