Barça - O Parrulo: Empat cruel (2-2)

Barça - O Parrulo: Empat cruel (2-2)

La figura del porter-jugador penalitza el treball dels d'Andreu Plaza, que segueixen sense guanyar al Palau Blaugrana en lliga

S'escapa l'anhelat triomf al Palau Blaugrana en els darrers sospirs. La figura del porter-jugador rival, que ha negat el joc als culers, ha situat l'empat final en el Barça 2 - O Parrulo 2. Joselito i Daniel, amb un gol en cada part, havien donat l'avantatge momentani als d'Andreu Plaza, que s'ha esvaït en els darrers instants d'aquest partit.

Construeixen el 2-0

Ben aviat, els d'Andreu Plaza han trobat el camí del gol. Joselito, gràcies a una passada magistral de Dyego, ha obert la llauna pel Barça. Un grup decidit a aconseguir el segon triomf consecutiu. Un llançament a la fusta de Daniel i el domini del partit han estat els arguments culers en una primera meitat que ha conclòs amb l'1-0.

Dídac Plana, que en cada partit deixa la seva empremta, ha contribuït amb escreixos a aquest resultat a la finalització dels primers 20 minuts. El 21 barcelonista ha negat el gol a Iago Rodríguez, que ho ha intentat des de la llarga distància. Aquesta temptativa i la figura del porter-jugador han estat les principals credencials dels gallecs per situar l'empat en la primera meitat. A la represa i a l'espera de fluctuar el signe del partit i de l'electrònic, l'O Parrulo s'ha tornat a topar amb la immensa presència del porter barcelonista. 

Una intervenció que ha catapultat els blaugranes al 2-0. Perquè una jugada carregada de quirats de Dyego, que ha estampat la pilota al travesser, ha desembocat en la diana de Daniel. Adolfo s'ha apuntat l'assistència. Si la fusta ha propiciat aquest avantatge culer, el pal s'ha alineat amb els interessos barcelonistes per evitar la diana visitant. 

Impera el porter-jugador rival

Sense temps a perdre, els d'Héctor Souto han retornat a l'atac de cinc (min. 25) per intentar la remuntada. Però el Barça ha crescut en defensa i si hi ha hagut una escletxa pel xut gallec, Dídac Plana s'ha afanyat a tapar-la. Una resistència culer al porter-jugador que ha durat 10 minuts; fins que Iago Rodríguez ha reduït diferències.

D'aquesta manera, el O Parrulo ha conduït el partit a un final ajustat. Dyego, amb un xut al pal a porteria buida, bé podria haver virat la tensió i el desenllaç cruel viscuts en els darrers minuts. Un lapse de temps que ha vist com l'elenc gallec ha situat el 2-2, obra de Miguel. Amb molt poc temps per reaccionar, Andreu Plaza ha intentat desfer l'empat amb atac de cinc. Sense èxit, el partit de la jornada 11 de lliga ha acabat amb 2-2. 

Un resultat que ha impedit als barcelonistes atrapar la primera victòria en competició regular al Palau Blaugrana. De moment, el Barça suma 9 punts en 10 partits. El pròxim rival dels barcelonistes serà ElPozo. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 2
O Parrulo, 2

Barça: Dídac, Sergio Lozano, Matheus, Adolfo i Ximbinha -cinc inicial- Coelho, Dyego, Ferrao, Daniel, Marcenio i Esquerdinha. 
O Parrulo: Marc García, Isma, Adri, Iago Rodríguez i Miguel -cinc inicial- Kevin Chis, Ique, Thalles, William i Diego Núnez.

Gols: 1-0, Joselito (min. 6); 2-0, Daniel (min. 23); 2-1, Iago Rodríguez (min. 35); 2-2, Miguel (min. 39).

Àrbitres: Bernabéu Haro i Delgado Sastre. Han amonestat amb targeta groga els visitants Kevin Chis (min. 17) i Marc García (min. 29). 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut