Objectiu: encadenar dues victòries consecutives

Objectiu: encadenar dues victòries consecutives

Andreu Plaza alerta que s’ha d’afrontar el partit contra O Parrulo amb la mateixa actitud i humilitat que l’equip va demostrar a la pista del Llevant (diumenge, 22/11, 19h, BarçaTV i BarçaTV+)

Després del triomf balsàmic a la pista del Llevant (2-5), el proper objectiu del Barça de Plaza és encadenar dues victòries consecutives per primera vegada aquesta temporada i continuar remuntant posicions a la classificació. El Barça afronta el partit al Palau contra O Parrulo amb les úniques baixes ja conegudes de Feixas i Aicardo, mentre que el principal perill del conjunt rival segueix sent l’internacional Adri. Els dos equips arriben amb moral després de guanyar els seus últims partits. El Barça a València i O Parrulo, que és cuer, va sumar el seu primer triomf a la lliga a casa contra Antequera (6-3). El matx serà transmès en directe aquest diumenge a les 19h per BarçaTV i BarçaTV+.

Missatge positiu de Plaza

“Hem d’afrontar el partit amb la mateixa mentalitat que a la pista del Llevant”, diu Andreu Plaza. “El rival és igual de perillós encara que sigui el cuer, ara mateix tenim problemes per treure els partits endavant i hem de jugar amb humilitat, treball, constància, compromís i responsabilitat per sortir d’aquesta situació”, explica el tècnic, que confia que el triomf a València sigui un punt d’inflexió. “L’altre dia a València l’equip va estar molt solvent i molt seriós, va tenir una reacció positiva quan ens van empatar i va ser un punt d’inflexió segur en l’aspecte anímic perquè vam demostrar que podem guanyar a qualsevol equip i en qualsevol situació”, argumenta Plaza.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut