Osasuna Magna-Barça: Triomf d'orgull (2-4)

Els d'Andreu Plaza firmen un bon partit i saben aprofitar les ocasions ofensives per sumar la primera victòria a la Lliga

Victòria merescuda i treballada del Barça a la pista d’Osasuna Magna (2-4). Els d’Andreu Plaza han sabut aprofitar les oportunitats a la primera meitat per avançar-se amb els gols d’Esquerdinha i Lozano. A la segona, tot i situar-se 0-3 amb un gol de Dídac, els locals han marcat dues dianes per situar el 2-3. Lozano ha certificat el triomf en els darrers segons, situant el definitiu 2-4.

El Barça s’avança en el marcador

Els d’Andreu Plaza han vist com Osasuna Magna protagonitzava les primeres arribades de perill. Dídac ha completat una gran aturada a un xut de Tony als dos minuts de joc. El Barça, però, ha reaccionat i Dyego ha respòs amb un xut de falta perillós que ha sortit fregant el pal.

El mateix Dyego ha estat l’assistent d’Esquerdinha en el primer gol culer als 8 minuts de joc. Una diana que ha permès als culers avançar-se en el marcador. Un partit que ha tingut molt ritme a la pista i el Barça ha hagut de reaccionar a les ocasions locals. Unes ocasions que han estat per part dels dos equips i amb un bon joc blaugrana.

Ximbinha ha estat a punt de situar el 0-2 i el local Tony ha rematat al pal poc després. Lozano ha fet justícia al bon partit del Barça, situant el 0-2 culminant una gran jugada de Matheus (0-2, min 17). Un resultat que ja no s’ha mogut abans del descans.

Dídac marca i Osasuna Magna retalla diferències

El Barça ha creat perill a la segona meitat, sobretot al contraatac. Amb el pas dels minuts els locals han tingut la iniciativa en atac, però els d’Andreu Plaza no han renunciat al gol. I Lozano ha estat a punt de trobar-lo en una acció molt protestada per possible penal. Dídac ha aprofitat un error local i que Osasuna Magna estava amb porter-jugador per marcar a plaer el 0-3 (min 36).

En els darrers tres minuts de partit els locals han aconseguit marcar dues dianes. La primera a dos minuts pel final, obra de Mancuso. El mateix jugador local ha tornat a veure porteria, en aquesta ocasió de falta directa i a un minut i mig per al final del matx.

Lozano sentencia

I aquí ha aparegut Sergio Lozano per marcar el definitiu 2-4 en els darrers segons, robant una pilota en defensa i marcant de camp a camp. Una diana que certificava una victòria molt important i merescuda pel Barça.

Osasuna Magna, 2
Barça, 4

Osasuna Magna: Asier, Wanderson, Tony, Mancuso i Bynho –cinc inicial-, Martil, Fabinho, Juninho, Linhares, Zurdo i César.

Barça: Dídac, Lozano, Marcenio, Matheus i Ferrao –cinc inicial-, Daniel, Dyego, Esquerdinha, Ximbinha i Povill.

Gols: 0-1, Esquerdinha (min 8); 0-2, Lozano (min 17); 0-3, Dídac (min 36); 1-3, Mancuso (min 38): 2-3, Mancuso (min 39); 2-4, Lozano (min 40).

Àrbitres: Martinez Segovia i Martínez Torres. Han expulsat amb dues targetes grogues a l’entrenador local Imanol Arregui, i han amonestat amb targeta groga el tècnic culer Andreu Plaza i als blaugranes Lozano i Dyego.