Convençuts i amb ganes de remuntar des de ja!

Convençuts i amb ganes de remuntar des de ja!

El Barça recupera Dyego, Joselito i també Andreu Plaza i perd a Adolfo per enfrontar-se aquest dissabte al Fútbol Emotion Zaragoza amb l’objectiu de trencar la mala dinàmica i aconseguir el primer triomf (dissabte, 17h, BarçaTV i BarçaTV+)

“No esperàvem aquest mal inici, ara els tres punts cobren una importància especial perquè necessitem una victòria ja”, reconeix Andreu Plaza, que es mostra serè i convençut de donar la volta a la mala dinàmica. “Estaria preocupat si veiés apatia en els jugadors, però l'actitud i el joc de l’equip en els dos últims partits em donen molta seguretat a l’hora de pensar que revertirem aquesta situació ben aviat”, diu el tècnic en la prèvia del partit contra Fútbol Emotion Zaragoza (dissabte, 17h, BarçaTV i BarçaTV+). Per al partit són novetat Dyego, que ha complert sanció i Joselito i el propi Andreu Plaza, que tenen dues PCR negatives i han superat la quarentena. En canvi causa baixa d'última hora Adolfo per una lesió muscular a la zona abdominal i continuen lesionats Miquel Feixas i Aicardo. La resta, tots disponibles, amb una convocatòria de 13 jugadors: Dídac, Óscar de la Faya, Matheus, André Coelho, Daniel, Dyego, Lozano, Esquerdinha, Ferrao, Joselito, Marcenio, Dídac, Povill i Ximbinha.

Paraula de capità

“El missatge és de tranquil·litat, no hem de ser alarmistes, l’equip està viu i amb actitud positiva, està clar que hem de corregir detalls però estem jugant bé i és qüestió d’aconseguir una victòria per trencar la mala dinàmica i començar a guanyar”, diu el capità Sergio Lozano, que recorda que l’equip va ser campió d’Europa fa 15 dies. “No vull que soni a excusa però hauria firmat ser campió d’Europa i trobar-me en aquesta situació, estem millorant, l’equip està jugant molt millor i quan jugués bé els resultats acaben arribant”, diu Lozano convençut.

El Saragossa, en bona dinàmica

“Saragossa ve amb molta moral perquè està aconseguint bons resultats, al revés que nosaltres. De moment hem d’anar partit a partit, per molt que soni a tòpic, i començar per dissabte”, diu Lozano. El rival és cinquè a la classificació, ve d’empatar contra ElPozo i només ha perdut un partit en les sis primeres jornades de lliga. A la pretemporada, Barça i Saragossa es van enfrontar amb victòria blaugrana per 6-2.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut