Palma Futsal - Barça: La dinàmica negativa pot amb un bon Barça (4-3)

L’equip ha jugat millor i ha generat més ocasions de gol que Palma Futsal però ha acabat cedint en un cara o creu amb un gol de Marlon a 47 segons pel final del partit

Al Barça li pesa la dinàmica negativa. L’equip ha fet dos bons partits contra Inter i Palma Futsal, ha jugat bé i ha generat ocasions de gol, ha merescut un millor resultat, però la sort li resulta esquiva a l’equip blaugrana que avui ha tornat a perdre amb un gol de Marlon a 47 segons pel final.

Remuntada a la primera part

El partit ha resultat entretingut, amb anades i vingudes constants tot i que el Barça ha portat el pes ofensiu en tot moment. El primer gol de Palma, al minut 7, reflecteix la dinàmica de l’equip. Esquerdinha estavella un xut al travesser i a la contra Raúl Campos estrena el marcador (1-0). En els minuts següents el Barça ha reaccionat i ha aconseguit remuntar amb dos gols de Ferrao i Daniel. El primer, al minut 11, una paret Marcenio-Ferrao que ha rematat a la xarxa el pivot de Chapecó (1-1); i el segon, al minut 15, una jugada individual delicatessen de Daniel (1-2). Quan millor jugava el Barça, una jugada polèmica a l’àrea blaugrana ha acabat amb penal de Ximbinha sobre Marlon que ha transformat Vilela per arribar al descans amb empat al marcador (2-2).

Setge blaugrana a la segona part

A la segona part, el Barça ha anat de menys a més. Lolo ha fet el 3-2 als 30 segons de la represa, però a partir d’aquí ha sigut un atac i gol constant blaugrana, que ha posat setge sobre la porteria d’un inspirat Fabio. Després de multitud d’ocasions, sobretot amb Ferrao de protagonista, Esquerdinha ha aconseguit empatar amb el Barça jugant de cinc a falta de tres minuts. Els dos equips han arriscat en els instants finals amb porter-jugador en un final a cara o creu i la sort ha somrigut a Palma amb un gol de Marlon de pista a pista a 47 segons pel final. El proper partit, dissabte a les 17h al Palau contra Fútbol Emotion Zaragoza amb l’objectiu de sumar la primera victòria de la temporada.

FITXA

Palma Futsal, 4
Barça,
3

Palma Futsal: Fabio, Tomaz, Rafa López, Nunes, Vilela (cinc inicial). També han jugat Joao, Lolo, Raúl Campos, Hamza, Allan i Marlon

Barça: Dídac, Lozano, Marcenio, Matheus, Ferrao (cinc inicial). També han jugat Coleho, Daniel, Adolfo, Esquerdinha i Ximbinha.

Gols: 1-0 Raúl Campos (min. 7); 1-1 Ferrao (min. 11); 1-2 Daniel (min. 15); 2-2 Vilela (min. 16); 3-2 Lolo (min. 21); 3-3 Esquerdinha (min. 37); 4-3 Marlon (min. 40)

Targetes: Hamza, Tomaz (Palma Futsa); Ximbinha i Lozano (Barça)