Quatre jugadors de pes, baixes contra Palma
Ofert per

Quatre jugadors de pes, baixes contra Palma

No podran jugar els lesionats Aicardo i Feixas, ni tampoc el sancionat Dyego. També es queden a Barcelona Joselito i el míster Andreu Plaza, en quarantena preventiva (dimecres, 18:30h, BarçaTV i BarçaTV+)

El Barça viatja aquest dimarts a Palma amb només onze efectius del primer equip i el porter del filial Óscar de la Faya. L’equip té quatre baixes de pes: Feixas i Aicardo, lesionats; Dyego, sancionat, i Joselito, que ja té dos PCR negatius i pot entrenar però no competir segons protocol de les autoritats sanitàries i federatives perquè encara no han passat els deu dies de quarantena obligatoris. Tampoc viatjarà Andreu Plaza, també en quarantena preventiva des d’aquest divendres per ser contacte estret d’un positiu COVID. El partit Palma Futsal-Barça el dirigirà des de la banqueta el segon entrenador Miguel Andrés i es disputarà aquest dimecres dia 28/10 a les 18:30h, en directe per BarçaTV i BarçaTV+.

Comunicat mèdic Feixas i Aicardo

El porter Miquel Feixas té una subluxació a l’espatlla esquerra i serà baixa per un període estimat d’entre 6 i 8 setmanes; mentre que Aicardo té un microtrencament al múscul psoas ilíac de la cuixa esquerra i l’evolució en marcarà la disponibilitat per als propers partits. Recordem que després de Palma, el Barça tornarà a jugar dissabte al Palau contra Fútbol Emotion Zaragoza (17h, BarçaTV).

Dyego i Joselito tornaran dissabte

Les baixes de Dyego i Joselito contra Valdepeñas són circumstancials. Dyego està sancionat per un partit després de veure la vermella contra Movistar Inter; mentre que la quarentena preventiva de Joselito s’acaba dijous. Els dos podran jugar dissabte contra Fútbol Emotion Zaragoza.

Óscar de la Faya, novetat a la convocatòria

La gran novetat a la convocatòria per viatjar a Palma és la presència del porter del filial Óscar de la Faya, que ja va completar tota la pretemporada amb el primer equip. És la primera vegada que Óscar de la Faya entrarà en una convocatòria oficial del primer equip. La resta, els 11 disponibles de la primera plantilla: Dídac, Matheus, A.Coelho, Daniel, Adolfo, Lozano, Esquerdinha, Ferrao, Marcenio, Povill i Ximbinha.

Miguel Andrés dirigirà l’equip

Miguel Andrés a la prèvia d’aquest dimarts s’ha mostrat convençut de la reacció de l’equip. “Estem optimistes, tenim algunes baixes importants però les dificultats s’han d’anar sortejant sobre la marxa. No podem pensar en els que no hi seran i tenim plantilla llarga per afrontar aquest tipus de circumstàncies amb garanties tot i enfrontar-nos a un dels millors equips de la lliga”, afirma Miguel Andrés. El segon entrenador ha tret ferro al fet d’haver de dirigir l’equip per l’absència de Plaza. “Són circumstàncies naturals en una temporada que serà atípica, el que està clar és que tal i com està ara mateix la societat el menys important és l’esport i el més important és que tots tinguem salut i siguem responsables”, ha afegit Mguel Andrés.

Ximbinha, contra el seu exequip

El Palma Futsal ha fet una gran arrencada de temporada i és segon a la classificació amb tres victòries i dos empats en cinc partits. A casa, els de Vadillo encadenen dues victòries contra Ribera Navarra (4-1) i Cartagena (3-0), i venen d’empatar a Còrdova (2-2). En pretemporada Barça i Palma es van enfrontar al Palau amb victòria blaugrana per 3-2.

"Visitem una de les pistes més difícils de la lliga i ho fem amb el handicap de les baixes i dels últims mals resultats. Ens falta una victòria per trencar la mala dinàmica. Al vestidor parlem molt i estem bé de cap i convençuts que podem revertir la situació ", diu Ximbinha, que també adverteix el potencial de Palma. "Tenen molta qualitat en totes les posicions i serà molt difícil", avisa l'exjugador del conjunt illenc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut