El Barça viatjarà demà a Palma sense Plaza, en quartentena
Ofert per

El Barça viatjarà demà a Palma sense Plaza, en quartentena

Tota la plantilla i cos tècnic ha donat negatiu a les proves PCR d’aquest dilluns, però el tècnic haurà de complir quarentena per ser contacte estret d’un positiu COVID

El Barça de futbol sala podrà jugar el proper dimecres a Palma (18:30h, BarçaTV) i dissabte que ve al Palau contra el Fútbol Emotion Zaragoza (18h, BarçaTV). Tota la plantilla i el cos tècnic han donat negatiu a les proves PCR a les quals s’han sotmès aquest dilluns. Això sí, l’entrenador Andreu Plaza es perd el partit a Palma per ser contacte estret d’un positiu. L’equip viatjarà demà a la tarda també sense Joselito, que ja té dos negatius PCR i pot entrenar-se però no té permís per competir fins dissabte contra el Fútbol Emotion Zaragoza, tal i com marquen els protocols de la RFEF.

Demà, prèvia amb Miguel Andrés

El segon entrenador Miguel Andrés dirigirà l’equip a Palma. Al marge de Joselito, tampoc podrà comptar amb Dyego, sancionat. Miquel Feixas és baixa segura i Aicardo és dubte amb molèsties a la cuixa esquerra. Demà sabrem els resultats de les proves mèdiques a les quals s’han sotmès els dos jugadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut