El Valdepeñas-Barça, ajornat oficialment
Ofert per

El Valdepeñas-Barça, ajornat oficialment

La RFEF i el Club segueixen els protocol marcats per les autoritats sanitàries i el Barça no viatja a Valdepeñas perquè alguns membres de la plantilla del primer equip són contactes directes d’un positiu per COVID

La RFEF ha resolt acceptar la sol·licitud del Barça i ajornar el partit contra Valdepeñas previst per aquest diumenge a les 12h seguint els protocols marcats per les autoritats sanitàries perquè alguns membres del primer equip són contactes directes d’un positiu per COVID. Donades les circumstàncies, l’equip no pot desplaçar-se a Valdepeñas per responsabilitat i protocol sanitari. L’equip tenia previst agafar un AVE amb destinació a Ciudad Real aquest mateix dissabte a les 15:50h.

Proves PCR el proper dilluns

La plantilla del primer equip i el cos tècnic passaran proves PCR el proper dilluns per descartar cap cas positiu i seguir endavant amb el calendari previst, donat que els afectats es consideren contactes directes i no estrets amb el positiu, fet que suprimeix el període de quarantena preventiva segons el protocol establert per les autoritats federatives. Recordem que la setmana que ve el Barça té dos enfrontaments de lliga previstos: Palma Futsal-Barça, dimecres 28/10 a les 18:30h; i Barça-Fútbol Emotion Zaragoza, dissabte 31/10 a les 18h. L’equip ja va passar PCR dilluns passat i tots els jugadors i el cos tècnic van resultar negatius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut